• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Spiral mi hap mı?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
spiral kesinlikle.... 10 sene sorunsuz korundum.
Kaydımı ettimi tedirginliği olmuyormuydu🤔 yada kaymasada dış gebelik veya normal gebelik olurmu acaba tedirginliği olmuyormuydu😔 af edersin de ben kabız olduğumda ıkınınca veya zıplayıp ettiğimde spiral yerinden kayacakmış çıkacakmış gibi tedirginlikler yaşıyorum sırf o yüzden spor bile yapmak istemiyorum 😪

Kaydımı ettimi tedirginliği olmuyormuydu🤔 yada kaymasada dış gebelik veya normal gebelik olurmu acaba tedirginliği olmuyormuydu😔 af edersin de ben kabız olduğumda ıkınınca veya zıplayıp ettiğimde spiral yerinden kayacakmış çıkacakmış gibi tedirginlikler yaşıyorum sırf o yüzden spor bile yapmak istemiyorum 😪
canım benim senede 1 kere kontrole gittim. hopladım zıpladımla düşecek birşey değil.... spiral çıkarıldığında yepyeni gibiydi..işini ehli taktığı sürece sorun yok bence...

Back
X