Bende de durum ayni hatta ara kanamam olunca doktora gittim korktum kötü biseymi var diye doktorda bana dediki 6 aya normale doner dedi ama 1 yildir hala oluyor ara lekelwnmeler bende biraz arastirdim bu durum normalmis aa birde kanamalar yogun oluyor
Malesef cikartsammi diye düşünüyorum bazen ama hemen kalırım diye korkuyorum cocuklarm küçük daha iğne kilo yapiyomus esimde yapmıyor mecbur kaldım buna lekelenmem bitseydi sürekli adetli modundayim
Kv yanimda akşam 7 de gece uykusuna yatiriyorum 3 saatte bi mama veriyorum sabah 5 te uyanirlar gun icinde de 3 saat arayla uyurlar bi sıkıntı yok şükür yeme oynama uyku saatli yaparım bi düzenim var o yüzden zorlanmiyoruz
Ben ilk gebeligimde takturdim cok kanamam olunca cikarttim bir kac sonra hamile kaldim yani oglum 7 aylikken bi daha kaldim hamile o yuzden ikinciden sonra ne olursa olsun cikarmicam dedim cunku öbür turlu korunmalar riskli ilaci unutuyisun falan filan
Ben ilk gebeligimde takturdim cok kanamam olunca cikarttim bir kac sonra hamile kaldim yani oglum 7 aylikken bi daha kaldim hamile o yuzden ikinciden sonra ne olursa olsun cikarmicam dedim cunku öbür turlu korunmalar riskli ilaci unutuyisun falan filan