- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 36
-
- Konu Sahibi four dahlia
Dr uma söyledim yani ilk ay kontrole gittigimde temiz oldugunuz gün oldu mu die sormuştu evet dedim guzel dedi:))) bende normal o zaman die düşündüm ama kötü hissediyorum kendimi sürekli tedirginim hoş değil ya pişman olacam az kaldıVücudunuz kabul etmemiş olabilir.mesela ben her çeşidini denemiştim ve hepsi kanamaya sebep olmuştu..bence bir kadın doğum uzmanı ile görüşün.
Bence yeniden gidin ve ayrıntılı anlatın bunları. sürekli lekeleme yada kanama olması normal değil. ya başka bir çeşidini deneyin yada cikartirinDr uma söyledim yani ilk ay kontrole gittigimde temiz oldugunuz gün oldu mu die sormuştu evet dedim guzel dedi:))) bende normal o zaman die düşündüm ama kötü hissediyorum kendimi sürekli tedirginim hoş değil ya pişman olacam az kaldı
Tamam yarin başka bi bölüme randevum var gitmişken sorayim teşekkür ederim cevabınız için kk da spiral kullanan bi sen bi ben varim anlasilanBence yeniden gidin ve ayrıntılı anlatın bunları. sürekli lekeleme yada kanama olması normal değil. ya başka bir çeşidini deneyin yada cikartirin
Ya işin ilginci ilk ay kontrole gittigimde gayet iyi dedi hatta ultrasonda bana da gösterdi ve o zaman da söylemiştim bu şekilde olduğunu.. aşırı kanama ve agrin olursa gel dedi sadece 6 ay sonraya kontrol verdiBn taktirdim kaymis spiralim aldi dktor adet harici lekelenme yaparsa kaydigini biliyorum ben cnku bn o sekilde anladim ve Allah tan tedbirimi almistim bir sorun cikmadi cok sukur kurtuldum tak unut diyorlar spiral icin ama bnce en iyisi karsi tarafin korunmasi bu ne bee her sikintiyi kadinlar mi cekicek cinsellikte bari rahat biraksinlar bizi
Evet ben mecburen cikarttirdim . şimdi başka bir yöntemle korunuyoruz.Tamam yarin başka bi bölüme randevum var gitmişken sorayim teşekkür ederim cevabınız için kk da spiral kullanan bi sen bi ben varim anlasilan
Bu arada sizde her çeşidi kanama yapmis ne yaptiniz sonucunda cikarttirdiniz mi
4uz mu , kız maşallah nasıl bakıyorsun, ben 1 tanesiyle perişan oldum zor mis bebek bakmak, Allah bağışlasın. Simdi sen hep uyanıyorsundur, emzirme nasıl oluyor.Ya işin ilginci ilk ay kontrole gittigimde gayet iyi dedi hatta ultrasonda bana da gösterdi ve o zaman da söylemiştim bu şekilde olduğunu.. aşırı kanama ve agrin olursa gel dedi sadece 6 ay sonraya kontrol verdi
Eger kaymissa mictim ben 7 aylik 4 uz bebekten sonra 5.ci geliyor demektir:))))
Evet bu sıkıntısı olmasa gercekten cok rahatEvet ben mecburen cikarttirdim . şimdi başka bir yöntemle korunuyoruz.
Ama spiralde çok büyük kolaylıktı.keşke devam edebilmeyi diyorum çoğu zaman:)
Ayy 4 uz hemde yerim onlari ben .. bnce kontrol gununu bekleme randevu al baktir derim cnku korunmasiz iliskiden sonraki ilk 3 gunde spiral acil korunma yontemi olarakta kullaniliyor dktrum oyle soylemisti bnaYa işin ilginci ilk ay kontrole gittigimde gayet iyi dedi hatta ultrasonda bana da gösterdi ve o zaman da söylemiştim bu şekilde olduğunu.. aşırı kanama ve agrin olursa gel dedi sadece 6 ay sonraya kontrol verdi
Eger kaymissa mictim ben 7 aylik 4 uz bebekten sonra 5.ci geliyor demektir:))))
Amin :))2 ay süt sagdim verdim kuvezdelerdi e tabi butun gun sagdigim onlarin tek öğünü idi:)) eve geldiklerinde ilgilenmekten sagamadim da emziremedim de doğru düzgün 2 si 1 ay daha emdi sonra sütüm azaldi mamaya devam malesef4uz mu , kız maşallah nasıl bakıyorsun, ben 1 tanesiyle perişan oldum zor mis bebek bakmak, Allah bağışlasın. Simdi sen hep uyanıyorsundur, emzirme nasıl oluyor.
Cok kötü degil mi yaBenimde 2 sene oluyor takdirali sürekli lekelenme var ama kayma yok dedi doktor anlamıyorum bende ne zaman adetim ne zaman değilim
Tek sen mi bakıyorsun, uyku nasıl oluyor.Amin :))2 ay süt sagdim verdim kuvezdelerdi e tabi butun gun sagdigim onlarin tek öğünü idi:)) eve geldiklerinde ilgilenmekten sagamadim da emziremedim de doğru düzgün 2 si 1 ay daha emdi sonra sütüm azaldi mamaya devam malesef
Kv yanimda akşam 7 de gece uykusuna yatiriyorum 3 saatte bi mama veriyorum sabah 5 te uyanirlar gun icinde de 3 saat arayla uyurlar bi sıkıntı yok şükür yeme oynama uyku saatli yaparım bi düzenim var o yüzden zorlanmiyoruz1l
Tek sen mi bakıyorsun, uyku nasıl oluyor.