Spiral kullanan hanimlar bakabilir misiniz

four dahlia

Bir bedende 5 kalptik :))
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
2.906
4.101
36
Kizlar bir şey soracagim ben sprial taktirali iki ay oluyor sürekli lekelenme oluyor bazen de lekelenmenin ötesinde kanama şeklinde temiz oldugum gün nadir sizlerde de böyle mi ?zamanla vücut alıştıkça düzelir mi yoksa hep böyle mi devam edecek çok sinir bozucu ya.
Temiz olsa da ilişki sonrasi yeniden basliyor günlerce e dogumdan sonra adet sancisi falan da kalmadi ne zaman adet oluyorum ne zaman olmuyorum anlayamıyorum geçecek mi uf

Vücudunuz kabul etmemiş olabilir.mesela ben her çeşidini denemiştim ve hepsi kanamaya sebep olmuştu..bence bir kadın doğum uzmanı ile görüşün.

Vücudunuz kabul etmemiş olabilir.mesela ben her çeşidini denemiştim ve hepsi kanamaya sebep olmuştu..bence bir kadın doğum uzmanı ile görüşün.
Dr uma söyledim yani ilk ay kontrole gittigimde temiz oldugunuz gün oldu mu die sormuştu evet dedim guzel dedi:))) bende normal o zaman die düşündüm ama kötü hissediyorum kendimi sürekli tedirginim hoş değil ya pişman olacam az kaldı

Bence yeniden gidin ve ayrıntılı anlatın bunları. sürekli lekeleme yada kanama olması normal değil. ya başka bir çeşidini deneyin yada cikartirin

Bn taktirdim kaymis spiralim aldi dktor adet harici lekelenme yaparsa kaydigini biliyorum ben cnku bn o sekilde anladim ve Allah tan tedbirimi almistim bir sorun cikmadi cok sukur kurtuldum tak unut diyorlar spiral icin ama bnce en iyisi karsi tarafin korunmasi bu ne bee her sikintiyi kadinlar mi cekicek cinsellikte bari rahat biraksinlar bizi

Bence yeniden gidin ve ayrıntılı anlatın bunları. sürekli lekeleme yada kanama olması normal değil. ya başka bir çeşidini deneyin yada cikartirin
Tamam yarin başka bi bölüme randevum var gitmişken sorayim teşekkür ederim cevabınız için kk da spiral kullanan bi sen bi ben varim anlasilan
Bu arada sizde her çeşidi kanama yapmis ne yaptiniz sonucunda cikarttirdiniz mi

Ya işin ilginci ilk ay kontrole gittigimde gayet iyi dedi hatta ultrasonda bana da gösterdi ve o zaman da söylemiştim bu şekilde olduğunu.. aşırı kanama ve agrin olursa gel dedi sadece 6 ay sonraya kontrol verdi
Eger kaymissa mictim ben 7 aylik 4 uz bebekten sonra 5.ci geliyor demektir:))))

Evet ben mecburen cikarttirdim . şimdi başka bir yöntemle korunuyoruz.
Ama spiralde çok büyük kolaylıktı.keşke devam edebilmeyi diyorum çoğu zaman:)

4uz mu , kız maşallah nasıl bakıyorsun, ben 1 tanesiyle perişan oldum zor mis bebek bakmak, Allah bağışlasın. Simdi sen hep uyanıyorsundur, emzirme nasıl oluyor.

Bnmde lekelenmem oluyo ama kontrole gittim yerinde ve normal dedi. Belkide ben daha yeni taktirdigim icindir..

Ayy 4 uz hemde yerim onlari ben .. bnce kontrol gununu bekleme randevu al baktir derim cnku korunmasiz iliskiden sonraki ilk 3 gunde spiral acil korunma yontemi olarakta kullaniliyor dktrum oyle soylemisti bna

4uz mu , kız maşallah nasıl bakıyorsun, ben 1 tanesiyle perişan oldum zor mis bebek bakmak, Allah bağışlasın. Simdi sen hep uyanıyorsundur, emzirme nasıl oluyor.
Amin :))2 ay süt sagdim verdim kuvezdelerdi e tabi butun gun sagdigim onlarin tek öğünü idi:)) eve geldiklerinde ilgilenmekten sagamadim da emziremedim de doğru düzgün 2 si 1 ay daha emdi sonra sütüm azaldi mamaya devam malesef

Bende de durum ayni hatta ara kanamam olunca doktora gittim korktum kötü biseymi var diye doktorda bana dediki 6 aya normale doner dedi ama 1 yildir hala oluyor ara lekelwnmeler bende biraz arastirdim bu durum normalmis aa birde kanamalar yogun oluyor

Malesef cikartsammi diye düşünüyorum bazen ama hemen kalırım diye korkuyorum cocuklarm küçük daha iğne kilo yapiyomus esimde yapmıyor mecbur kaldım buna lekelenmem bitseydi sürekli adetli modundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…