Spiral korkusu

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
hanımlar spiral taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum hiç taktırmadım daha önce takılırken acıyor mu fiyat nedir bilgisi olan bar mu

Ben özel hastanede taktırdım muayene ücreti ile birlikte 120 tl verdim ama devlet hastanelerinde ücretsizmis. Taktirmama rağmen asagida gördüğünüz nur topu gibi bir hamilelik takvimim var:) yani taktirin ama sık sık kontrole gidin. Bu arada takarken hiç acimiyor yani ben acı hissetmedim hemde hiç.

Biraz aciyabiliyor ama taktirdiktan sonra bosuna korkmusum diyorsunuz.

hanımlar spiral taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum hiç taktırmadım daha önce takılırken acıyor mu fiyat nedir bilgisi olan bar mu

Ben iki kez taktrdım sadece 5 saniyelik biraz ağır bi ağrı oluyo takarken ama sadece 5 saniye canın yanmıyor korkma
Muayene ücreti 40 80 tl de takma ücreti 120 tl özelde

Hiç acımıyor diyemem. Ama dayanılmayacak gibi değil tabi ki. Çok da güvenmeyin spirale. Kızıma spiral varken hamile kaldım

Bnm bi kere kaydı ikinci kez taktrdım mecbur öle korkcak bişey yok sadece beş saniyelik yüksek ağrı oluyo ama sadece gerçkten beş saniye o kadar canın acımıyor fazla
O kayma olmusmu diye ztn takildiktan 6 hafta sonra kontrol ediliyomus. Normal dogum yaptim ama spiralden daha cok korkuyorum

O kayma olmusmu diye ztn takildiktan 6 hafta sonra kontrol ediliyomus. Normal dogum yaptim ama spiralden daha cok korkuyorum

Bn doğum ypmadım hiç o yzden özelden bşks yer takmıyor Bn de gttim 6 hfta snra sıkıntı yoktu sonra kaydı hatta bu yeniside biraz kaymış ama korur dedi doktor başka yöntemle korunmamda yasak pıhtılaşma sorunum var ölümden döndüm bütün haplar iğneleer yasak bu da kayarsa yandım başka yöntem de yoktu rahat olan böyle. Normal doğum yapmşsnz hiç acıtmıyor gerçkten hiç korkmayın 5 saniye dediğim gbi o da haff rahimi acıyor ya tam yerlştrrken onun ağrısı 5 saniyede yerleştrip bırskıyor

Bakicam yazarim tecrubelerimi.. dogumdan 12 hafta sonra takiyolarmis o yuzden bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…