- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
hanımlar spiral taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum hiç taktırmadım daha önce takılırken acıyor mu fiyat nedir bilgisi olan bar mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatını biliyor musunuzTaktirmadim ama taktim... adetin 2 yada 3 gunu gidersen eger rahim ağzı açık oldugu icin cok agri cekmezsin.
Inan hiç bilmiyorum biz ilce devlet hastanesinde ucretsiz veriyorduk bu hizmeti. Kadin doğum hastanelerinde de ücretsiz.Fiyatını biliyor musunuz
Devlet hastanesine bedava ve kadin dogum hastanesinde.Fiyatını biliyor musunuz
hanımlar spiral taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum hiç taktırmadım daha önce takılırken acıyor mu fiyat nedir bilgisi olan bar mu
Bnm bi kere kaydı ikinci kez taktrdım mecbur öle korkcak bişey yok sadece beş saniyelik yüksek ağrı oluyo ama sadece gerçkten beş saniye o kadar canın acımıyor fazlaBende taktrcam ve bende deli gibi korkuyorum : (
O kayma olmusmu diye ztn takildiktan 6 hafta sonra kontrol ediliyomus. Normal dogum yaptim ama spiralden daha cok korkuyorumBnm bi kere kaydı ikinci kez taktrdım mecbur öle korkcak bişey yok sadece beş saniyelik yüksek ağrı oluyo ama sadece gerçkten beş saniye o kadar canın acımıyor fazla
Biraz aciyabiliyor ama taktirdiktan sonra bosuna korkmusum diyorsunuz.
Fiyat olarak 350 diye hatirliyorum ama taktirdiktan bir ay sonra hamile kalmistim.Biraz aciyabiliyor ama taktirdiktan sonra bosuna korkmusum diyorsunuz.
O kayma olmusmu diye ztn takildiktan 6 hafta sonra kontrol ediliyomus. Normal dogum yaptim ama spiralden daha cok korkuyorum![]()
Fiyat olarak 350 diye hatirliyorum ama taktirdiktan bir ay sonra hamile kalmistim.
Bakicam yazarim tecrubelerimi.. dogumdan 12 hafta sonra takiyolarmis o yuzden bekliorumBn doğum ypmadım hiç o yzden özelden bşks yer takmıyor Bn de gttim 6 hfta snra sıkıntı yoktu sonra kaydı hatta bu yeniside biraz kaymış ama korur dedi doktor başka yöntemle korunmamda yasak pıhtılaşma sorunum var ölümden döndüm bütün haplar iğneleer yasak bu da kayarsa yandım başka yöntem de yoktu rahat olan böyle. Normal doğum yapmşsnz hiç acıtmıyor gerçkten hiç korkmayın 5 saniye dediğim gbi o da haff rahimi acıyor ya tam yerlştrrken onun ağrısı 5 saniyede yerleştrip bırskıyor
Bakicam yazarim tecrubelerimi.. dogumdan 12 hafta sonra takiyolarmis o yuzden bekliorum