valla benim ilkinde alışana kadar değil hep aynıydı ramazanın nerdeyse hergününü regli geçiriyodum aynen 10 11 12 sürüyo çok olmasada şu lekeler öldürüyo(
ee ben taktırıcam şimdide kociş dicek taktırdın rahat olsun die ee habire adetsin nasıl olcak bu iş
kafam çok karıştı şimdi taktırsammı taktırmasammı
Ah bilmiyorum bu zaten içimde kanayan yara bundan dolayı ikinciyi istemiyorum kaza kurşununa gitmeyeyim die spiral taktırmak istiyorum ama o istemiyo taktırmamı belkide habersiz gidicem anneside ısrar edio gidelim gidelim die taktır dio off offf
ikinci çocuk bende istiyorum ve aralarında çok yaş olmasın diyorum ama bakmak zor hakikaten allahtanki başım sıkıştığı her anda anneme geliyorum. Kuzenimin ilk çocuğu 5 yaşında şimdide 7 aylık bebeği vaar öyle hırçın davranıyo bebeğe zarar veriyo kardeşine uykudayken öpmeye çalışıyo mıncıklıyo burnunu sıkıyo çok zayıfladı kıskançlıktan bu tarz şeyler yaşamak istemiyorum daha küçük olsaydı bu kadar olmazdı şimdi herkesin ilgisi bebekte bütün hırsını minik yavrudan çıkarıyo bişe deseler oda çocuk zaten diyincede dinlemiyo daha çok yapıo.
Biri anlatmıştı ne kadar doğru bilmem böle yeni bebek oluo kardeşini kıskanıyo büyük annede aman yavrum o zaten hep ağlıo bigün atıcam onu camdan diomuş. kadın bigün duştayken bebek sen ağla büyük olanda al camdan at allahım ne kadar kötü bişey aradaki dengeyi kurabilmek çok önemli kurabilirsen iyi bi annesin bence...
Ben karar verdim en kötü 2011 de doğurcam 2010 du hedefim ama miniciğim biraz daha büyüsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?