spiraaalllllll acilllll

ankara36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
73
0
86
Ankara
hanımlar meraba doğum yapalı 3ay oldu sezeryanla doğum yaptım 40 çıktından sonra bidaha regl olmadım spiral taktırmak istiyorum ama sağlık ocağındakiler adetin 3,günü gel dedi ama ben olmadım daha normal zamnda takmıyolarmı acaba aile planlaması merkezleri takıyolarmış ama tabi bu duyumların sizlerin bilgisi olan varmı özele para vermek istemiyorum gerçi bikaç yere sordum onlarda takmadılar doğum evinde taktıran varmı böle

cnm bekle adetini... adetliyken rahim aşağıda oluo ve takması kolay oluo... doktorlar işi garantiye alıolar.. hem de adetli olunca hamile olmadığın da belli oluo ya, takıolar... bende sağlık ocağında 3. gün taktırdım

slm canım bende şubat 28 de dohgum yaptım ve banada 3.5 aylıkken gel adet olmasanda takarız demişti sağlık ocagı neyseki geçen hafta adet oldum ve taktırdım ama dogumdan sonra eger adet görmediysen 3.5 ay sonra bi gebelik testi yapıp takıyolar

canım adetin 3.günü takılıyorlar çünkü rahim daha rahat açılıyor kolayca takılıyor ben 2 senedir spiral kullanıyorum bir sıkıntım yok takarkende rahat ol birşey hissetmiyorsun...üzülme stres yapma canım

arkadaşlar en yakın sağlık ocana gidin öncesinde randevu alıyosunuz sonrasında tahlil yapıp takıyolar bende sezeryan oldum doğum sonrası 3 ay geçtikten sonra taktırdım biraz acıdı ama o kadarı normal ikinciye hamile kalıp onun sıkıntısını çekmektense buna değer özelelr çok pahalı sağlık ocaklarında kuruş almadan takıyolarr..

emziren kadınlarda adet olması beklenmiyo spiral takmak için bunu ilk sizden duydum ben doğum yapalı 6 ay oldu adet görmedim yani bana takmayacaklarmı 8 ay olmayanları duydum bide 3,5 ay bekletmek mantıksız ya o sırada hamile kalırsan o ne olacak mutlaka bi şekilde korunman lazım
bana sağlık ocağındaki ebe 45, gün ilişkiye girmeden gel spiral takalım dedi bende sordum adet olmam gerekmiyomu dedim yok emzirenlerde o farketmiyo dedi ben böle biliyorum yani..

canım bende geçen sene sezeryan doğum yaptım.sağlık ocakları sipirali takmıyor sezeryan olanlara.bide ben doğumdan 52 gün sonra kanamam kesilmişti sonraki aya gidip taktırdım.adet olmadanda takan var ama canın acır.rahim ağzı adet olunca açılırmış daha rahat oluyormuş.aile planlaması merkezleri daha deneyimli hemşireler ebeler olduğu için daha pratik takıyorlar ve canın da hiç yanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…