Spinning ile zayıflayanlar

morkurbaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
715
0
Arkadaşlar Merhaba,

Ben yaklaşık 5 senedir arada kesintiler olsa da spor yapan biriyim. Fakat bir 6 ay kadar uzun bir ara vermek durumunda kaldım. 2 ay önce tekrar pilatese başladım haftada 2 olaca şekilde. Biliyosunuz ki kardiyo destekli olmadığı sürece o göbek gitmiyor malesef. O sebeple yanına bir şey ekliyeyim istedim ve bugün spinning seansına girdim. Çıktığımda şıpır şıpır ter akıyodu... Sanki hafta 2-3 yapılsa gerçekten kilo verdirecekmiş gibi ama asıl tecrübeli olanlardan bilgi almak istiyorum. Bunu deneyen kilo veren özellikle göbek bölgesinden zayıflayan var mı:)

Merhaba canım ben sekiz aydır spining yapıyorum haftada en az iki en cok dört :)) fakat beslenme ile desteklemediğin sürece kilo veremiyorsun ... Biz eşimle spininge başladığımızda be olsa bu performansla her türlü veriririz diye yediklerimize hiç dikkat etmedik ve üzerine 2 kilo aldık ikimizde hocamız kilo aldığımızı duyunca nasıl beslendiğimizi sordu anlatınca bu yediklerinizi bir hafta spininge girince amca yakarsınız dedi ve bizde o günden sonra yediklerimize dikkat ederek eşim 7 ben 5 kilo verdik ayrıca bacaklarsa Selülut gibi birşey artık yoooooook :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım ben sekiz aydır spining yapıyorum haftada en az iki en cok dört :)) fakat beslenme ile desteklemediğin sürece kilo veremiyorsun ... Biz eşimle spininge başladığımızda be olsa bu performansla her türlü veriririz diye yediklerimize hiç dikkat etmedik ve üzerine 2 kilo aldık ikimizde hocamız kilo aldığımızı duyunca nasıl beslendiğimizi sordu anlatınca bu yediklerinizi bir hafta spininge girince amca yakarsınız dedi ve bizde o günden sonra yediklerimize dikkat ederek eşim 7 ben 5 kilo verdik ayrıca bacaklarsa Selülut gibi birşey artık yoooooook :)))

Ya ben zaten genel olarak hep yediklerime dikkat ederim ama vücut bu yeme stiline alıştıysa da veremeyebilirim gibime geldi belki de bir tık daha azaltmam lazım. Peki o 5 kiloyu ne kadar zamanda verdin? Birde selilüitlerin yok olması beni çok beyecanlandırdı zira buna hiçbir şeyin çözüm olmadılına inanmıştım açıkçası 😊
Bir de dizleriniz ne durumda onu merak ettim haftada 3 ortalaması ile 8 aydır yapıyorsunuz... Dizlerin sonradan deforme olabileceği söylenmiş bu sporla bir çok sitede. O yüzden soruyorum...

Benim bacaklarım cok güzelleşti selülüt derdim kalmadı fakat ben pedal ağırlığını arttırmadan yapıyorum spiningi bizim derslere giren bir kaç kadının baldır ve bacaklarındaki dengesiz kas deformasyonunu görünce korktum hangi hızla başladı isem onunla devam ediyorum hiç arttırma yapmadan bacak hareketi yapıyorum bacaklarıma yüklenmiş olmuyorsun Buda fazla kas yapmanı aksine oradaki kan dolaşımını hızlandırıyor bence :) ikincisi eşim hocayı duyduktan sonra hemen yemek alışkanlığını değiştirdi ve bir ayda 4 kilo yağdan verdi şimdi bu yedi kioua çıktı :) bende güneşi görmeye başladıkca diyet zamanının geldiğini düşünenlerdenim bir buçuk ayda verdim ve özel bırsey yapmıyorum dikkat ediyorum bitki cayı içiyorum cok güzel sıkılastırıyorum kilom ile görüntüm arasında daglar var kimse inanmıyor o kiloda olduğuma :)

Birde spining metobolizmanın hızına göre en düşük 500 en fazla 900 kalori yaktırıyor biraz kalori hesabı yaparak günlük yediklerinin fazlasını yakında kilo kaybı yasarsın zaten bizim gibi ne olsa yakıyorum diye yiyen bir bayan kilo veremiyorum diye yakınıyordu basımızdan geçenleri anlatınca oda tatlıyı kesti bir haftada hergün spining yaptı ve 1 600 vermiştim dedi gecen cuma umarım yardımcı olabildim canım

Haaa birde bizim hocamız diyorki sürekli aynı seyleri yaparsanız kilo kaybı olmaz bedeninizi şaşırtmanız lazım ki bedeniniz beklemediği bşr spor veya yiyecekle karşılaşınca tepki verebilsin demişti

Guglii teşekkürler canım kesinlikle yardımcı oldun 😊 ben şu tatlıyı kesebilsem zaten bütün sorunlarıma çözüm bulucam da olmuyo işte😞 hurma falan yemeye çalışıyorum taylı istediğimde... Ben de dediğin gibi yapıp ağırlaştırmayayım bisiklet ayarını aslında doğru söylüyosun. Haftada 2 gün spinning 2 gün de pilates yapmayı planlıyorum. Spinning bi kaç ay yaptıktan sonra şaşırtmaca için de ip atlıyayım diyorum 😊

Olabilir tabiki rn iyisi hem sıkılaşıp hem yağ yakacaksın bu arada tatlı krizlerine çözüm önerim meyve ye ve yediğin meyve üzErine tarcın tozu Serp bu senin insülünini dengeleyecek bugün iş yerinde Mevlüt vardı orada dağıtılan helvayıyı yememek için yarım saat öncesinden elmamı küp küp (veya rendeleyede bilirsin )doğrayıp üzerine tarcın SErpip yedim helvayı gözüm bile görmedi :)

X