Kozmetik şirketleri maskaralarını geliştirmek için yeni formüllere ve fırçalara güveniyorken, kozmetik şirketi Akasha bir adım ileri giderek onun yenilikçi yeni maskarası, SPINLASHi üretti
SPINLASH hem hassas olarak dönerek topaklaşmaları giderir, kirpikleri tek tek ayırır, hem de sıvı bir çizgi halinde eyeliner (sürme) uygulamaktadır. Etki, Fırça ebadında değil, sıvının hareketindedir.
Aynı anda hem maskara, hem eyeliner (sürme), hem de kirpik kıvırıcısı işlevi görmektedir. Eyeliner uygulaması genellikle zordur ancak SPINLASH gözkapağınıza kusursuz bir çizgi çekme imkanı tanımaktadır. Patentli ürün olan SPINLASH yavaşça dönen sentetik fırçası bir yandan kirpiklerinizi tararken diğer yandan boyamakta ve böylece her zaman mükemmel kirpiklere sahip oluyorsunuz. Düzenli olarak eyeliner (göz kalemi) süren kadınlar, SPINLASH ile makyajda bir işlemi azalmış oluyorlar. SPINLASHin dizayn eden Barbara Carey, müşterilere örnekler gönderdiklerini ve onların SPINLASHdan çok memnun kaldıklarını söylüyor. Eğer maskara fırçasını kirpiklerinizin dibinde tutup, yukarı doğru hareket ettirmeden önce, bir süre beklerseniz, mükemmel bir boyama elde edersiniz bununla birlikte kusursuz bir eyeliner (göz kalemi) uygulaması da elde etmiş olursunuz.
SPINLASH™ nedir?
SPINLASH, üst ve alt kirpiklerinize uygulayabilmek için her iki yönde de 360 derece dönebilen bir fırçaya sahip ilk maskaradır. Patenti olan SPINLASH’a siyah veya kahverengimsi siyah renklerinde sahip olabilir, veya SPINLASH’I kendi maskarınızla da kullanabilirsiniz. Yavaşça dönen fırçanın her hareketi ile kirpikte biriken maskara kalıntıları uzaklaştırılırken, kirpiklerinizi ayırır, boyar, uzatır ve dolgunlaştırır. Her zaman mükemmel kirpiklere sahip olursunuz. Kontakt lens kullanıcıları için uygundur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
Fiyatı KDV Dahil:64,90 TL
-alıntı-
Arkadaşlar şimdi netten arama yaparken bu maskarayı gördüm,hile varmı bilemiyorum ama aramızda bu maskarayı kullananlar var mı aceba?
Kirpiklerim çok dik kıvrılma maalesef bende olmuyor,kirpik makasıda kullanmama rağmen maalesef istediğim gibi görünmüyor kipriklerim.
Hatta denediğim ne maskaralar oldu,en ucuzundan en pahalısına tüm maskaralı denedim diyebilirim.Birde bunu denemek istiyorum ama öncelikle sizlerin yorumlarını almak istiyorum!!