Spinal sezeryanda baş ağrınız oldumu yardımmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi plaj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

plaj

bitanem kurabiyem dünyam
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.050
1
116
48
Aydın
Kızlar benim şubat sonu g:çok üzgünüm:ibi doğumum var dün eczacı bayan biraz değil çooook canımı sıktı senin doğum yapacağın hastanede ben 3 ay önce doğum yaptım dedi ve Allah kimsenin başına vermesin 1 hafta başım ve boynumun ağrısından doğumumu anlamadım falan dedi çok canım sıkıldı ....spinal rahat bi doğum şekli sanıyodum ama dünden beri canım sıkkın kızımda yine küstü heralde ben korkunca az hareket ediyo kızlar doğum yapanlar tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim...ben başağrısına 1 gün bile dayanamıyorum....:(((((((

hemde nasıl bir baş ağrısı oldu anlatamam
40 yaşındayım hayatımda böyle başağrısı yaşamadım
bol su içmek çokişe yarıyormuş
ben bilemeden çook çoook su içtim
ve üç günde bitti
ama çok su içmeyenlerde 1-2 ay bile süren varmış
ben de olmadı ben öyle diyenlerin yalancısıyım

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile o zaman genel anestezi daha iyimi neeee

bende spinal anestezıyle dogum yaptım 17 agustosta ınan ne bas agrısı ne de bel agrısı oldu dedıklerı gıbıde su ıcmedım kısıden kısiye degısıyor sanırım

Son düzenleme:
Canım bende eylülde spinal oldum. Normalde benim migrenim vardı.Hamile kaldıktan 3 ay sonra baş ağrılarım hafifledi. Doğumdan sonra yavş yavaş tekrar başladı.Ama sezeryanla bi alakası yok bence. Benim zaten vardı. Üstelik doğumdan hemen sonrada olmadı. Ama belim ağrıyo 2 aydır. Bende nedendir diye düşünüyorum.Bu ağrının spinalle alakasımı varmış?kafamçokkarıştı

Kızlar sağolun demekki herkeste olmuyo....ama ne bilim içimde korku var ehli el olunca bişi olmaz diyolarda şans artık

Canım bende eylülde spinal oldum. Normalde benim migrenim vardı.Hamile kaldıktan 3 ay sonra baş ağrılarım hafifledi. Doğumdan sonra yavş yavaş tekrar başladı.Ama sezeryanla bi alakası yok bence. Benim zaten vardı. Üstelik doğumdan hemen sonrada olmadı. Ama belim ağrıyo 2 aydır. Bende nedendir diye düşünüyorum.Bu ağrının spinalle alakasımı varmış?kafamçokkarıştı

v alla bilmiom canım ya kimi baş boyun diosen bel dion....bizim karşı komşunu akrabasıda benimle aynı hastanede oldu onunda beli tutulmuş ilk gün şu an çok iyiymiş demekki bünye....ben ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı kürtaj oldum işte anestezi verili 30dk afalan baygın kaldım ama uyandığımda ne kustum nede başım ağrıdı bilmiom

bende spinal ile doğum yaptım...2-3 gün hafif baş ağrım oldu..ağrı kesici kullandım geçti..
bence doktorun ne diyorsa neyi öneriyorsa onu dinle..
ağrı kişiden kişiye değişir...

bende spinal ile doğum yaptım
1 hafta baş ağrım oldu ama sadece geceleri tutuyodu.gündüzleri bişeyim yoktuu ilginç tarafı
ama ağrı çok felaket bi ağrıydı çocuğu bile zor emzirdim çok şükür ki geçti
ama ablamda aynı hastanede aynı şekilde doğum yaptı hiç baş ağrısı olmadı
şans işi birazdaa

bencede bünye ve şans kimi çok felaket diyo kim,i hiç olmadı diyo şaştım yaaa

benimde 1 hafta çok başağrım oldu.yani gerçektende böyle başağrısı ben daha yaşamadım hayatta.ama içtenlikle söyliyebilirimki, yine olsa yine aynı şekilde doğum yaparım.genel anestezi alıpta o mucize ana şahit olamadıktan sonra ne anladım doğumdan.normal doğum yapmıcaksan kesinlikle bu şekilde yap bence.ben o an için değil 1 hafta 1 ay bile başağrısı çekerdim.o ilk ağlamasını duymak dünyalara bedel.
sonuçta millet çatır çatır normal doğum yapıor.e birazda başağrısı çekelim yani ne olucak :))

ya başım ağrımasın ben baş ağrısından nefret ederim...Allahım ne zormuş bu doğum yaa

canım benim anstezi uzmanımda daha önce spinal anestezi ile sezeryan olmuş bana sabaha kadar en az 3 bardak neskafe ve içebildiğin kadar çok su iç mümkünse 2 litreyi geç dedi hiç baş ağrın olmayacak ve ben hiç ağrı çekmedim.ağrının nedeni söylediğine göre sonradan anestezinin vücuda dağılmasıymış su içince ilaç dışarı atıldığı için ağrı yapmazmış öyle söylemişti

bende 2 hafta önce spinal anestezi ile doğum yaptım..ama baş ağrım falan olmadı..sonuçta ameliyat oluyorsun bu nedenle ilk gece normal bi ağrı oluyor ama öle günlerce süren bi baş ağrısı olmadı bende..zaten ağrı kesici falan yapıyolar olsa bile farketmiyorsun ağrıyı..bide ben su içmenin ağrıyı engellediğini bilmiyodum ilk gece su bile yasak ama sonrasında çok su içmiştim..hayırlısı olsun hepinizin adına..ama normal doğum yapmayacaksanız spinal anesteziyi kesinlikle tavsiye ederim gerçektende o ilk çığlığı duymak dünyaya bedel hatta günlerce ağrı çekmeye bile değer:)))

anestezi uzmanına ve kişiye göre deişio anladığım kadarıyla herkeste farklı hayırlısı kızlar ne diyelim kuzucum çıkcak bi şekilde ........................

Benimde bir arkadaşım spinal sezeryan oldu ve felakat günler geçirdiğini söyledi şuan bende hamileyim ve doktorumdan bilgi aldım spinal sezayran olunca çok fazla hareket etmemek gerekirmiş iğne yapılan yer genişlerse ağrı olurmuş birde spinalde bacakların hissedilmediğini duydum yani üzerine basıp yürüyemiyormuşsunuz sanırım. Bu yüzden ben epidural sezeryan düşünüyorum.

canım ben de spinalle doğum yaptım hiç ağrı çekmedim şükür zaten herkeste olmuyor endişelenme rahat ol.yanında bol hazırkahvelerden bulundur içindeki kafein başağrısını kesiyormuşbide iğne yapılırken rahat ol ki tek seferde bitsin ozaman sorun çıkmaz.zaten acıtmıyor.önyargılı olma sakın

asitsiz kola için diyo kimi oda iyiymiş ne dersiniz...............

Back