- 9 Aralık 2014
- 88
- 22
- 31
-
- Konu Sahibi bulyonlupilav
mecburı sezeryan mı ve neden spınal genel anestezı ?DOĞUM YAPMIŞ ARKADAŞLARA SORUM OLACAK :) SEVGİLİ ANNELER DOĞUMUNUZU HANGİ ANESTEZİ YÖNTEMİYLE YAPTINIZ ? SPİNAL ANESTEZİDE ÇOK BAŞ AĞRISI OLUYORMU ? BENDE KISMETSE SPİNAL SEZARYEN OLACAGIM AMA NORMAL ŞARTLARDADA BENİM KOLİK BAŞ AĞRILARIM ÇOK ŞİDDETLİ OLUYOR EĞER SPİNALDEDE BAŞIM AĞRIRSA ÖLÜRÜMYARDIM LÜTFEN YAŞAYANLAR TECRÜBELERİNİ PAYLAŞABİLİRMİ
canim Merhaba ilk gebeliğimde kızım prematüre doğdu mecburen sezaryen oldu hadi bunu geçtim ssvd yapmak istiyordum ama karinimin her iki tarafında kaşık fıtığı ndan olduğum ameliyat yerleri var yasak o yüzden normal doğum bana tuvalette ikinmak bile y as akmecburı sezeryan mı ve neden spınal genel anestezı ?
Ben bu hafta içi sezeryanla doğum yapıcam canım bebeğimin kilosu düşük beslenemiyo. Küvezde olacak dedi doktor bu süreci biliyomusun? Beni neler bekliyospinal anestezi oldumm.hayatimda cekmedigm acilari cektim sonrasinda.bende prematre dogum yaptim.bas ve sirt agrisindan 4 gun inim inim inledim.allah kimseye yasatmasin.ictigm kahvelerin ictigm agri kesicilern haddi hesabi yok.yani gecmeyince gecmiyo arkadaslar.ama herkeste olmuyo tabi
evet kızım 19gun yogun bakımda kaldı.senın bebegn kac kılokı.kacıncı haftadasın .neden direk yatar dedıler kıBen bu hafta içi sezeryanla doğum yapıcam canım bebeğimin kilosu düşük beslenemiyo. Küvezde olacak dedi doktor bu süreci biliyomusun? Beni neler bekliyo
33. Haftadayım ama bebek 29 haftalık görünüyo yani kilosu çok düşük 1 bucuk kilo canım. Ciğer iğnesi yapıcaklar kuveze kesin alınır dedilerevet kızım 19gun yogun bakımda kaldı.senın bebegn kac kılokı.kacıncı haftadasın .neden direk yatar dedıler kı
oy kıyamam .rabbım yardım etsin.o yogun bakım kapısı cok zor33. Haftadayım ama bebek 29 haftalık görünüyo yani kilosu çok düşük 1 bucuk kilo canım. Ciğer iğnesi yapıcaklar kuveze kesin alınır dediler
Amin canım sağol zor günler bizi bekliyo yani :)oy kıyamam .rabbım yardım etsin.o yogun bakım kapısı cok zor