Spinal mi genel mi lütfen yardım çok korkuyorum

Masummasum123

Dolmalik biber sivri biber olma yolunda. 🤪
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
178
389
Selam kizlar.
Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli inşallah ocak ayında doğum yapacagim.
Bu benim ikinci sezeryanim olacak ilkinde Spinal yaptirmistim ama bacaklarimi hissetmem 7 saat sürmüştü ve öyle kalmaktan (Allah korusun) çok korkmustum..
O yüzden bu sefer genel anestezi istiyorum ama bu seferde ameliyat anında uyanma olabilecegini ve herşeyi duyup hissedebilecegimi okudum ama baygın gibi durduğun ve sesini çıkaramadığın için doktorlar bunu fark etmiormus (((( bunu okudum ve geneldende korkmaya basladim...
Artık rüyalarıma giriyor okadar korkuorum ki okadar kararsız kaldım ki. Spinalde felç kalmaktan korkuorum Allah korusun ve geneldede uyanmaktan (((
Yardım edin nolur
Tşkler

Genelde uyanmak ve doktorların fark etmemesi mi öyle bir şey oluyor muymuş? Ben genel oldum. Memnun kaldım. Uyanmam çok rahat oldu. Ben de spinalden çok korkuyordum.
Bir kere deneyimlemişsiniz bence ikinciyi de yapabilirsiniz :)

Bende spinal oldum allahıma bin şükür ne ben nede oğlumda hiç bir gram sıkıntı olmadı hastaneden çocuğum kucağıöda gülerek hızlı adımlarla çıktım ne baş ağrısı çektim nede başka bir ağrı çektim.
Herkes şaşırdı. O sizle ve bünyenizle alakalı bişey ben hiç yatmadım mesela ama herkes aynı değil ve bacaklarımı ancak 11 saat sonra haraket ettirdim korkma rabbim yardımcın olsun.düşünceğin tek şey evladının sağlıcakla kucağına kavuşması olsun doğunca insan unutuyo zaten .

Sizin bahsettiğiniz şey anestezi isimli bir filmin konusu
Hiç duymadım gerçek hayatta böyle birşey yaşayan
Ben kendim için genel anestezi istiyorum
Belimden altını hisssedememe duygusu beni psikolojik olarak rahatsız edecek çünkü farkındayım
Spinal yaptırıp çok memnun olan da var olmayanda
Doktorunuza sordunuz mu bu korkunuzu

Hamileyken boyle hikayeler okumayin lutfen
Birde genel anestezi istersiniz
Bebek sanciyla gelir yemek yemis olursunuz epidural yaparlar
Maalesef dogumun plani pek olmuyor o zaman karar verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…