Spinal Anestezi ve Baş Ağrısı

064264

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
179
4
41
Kızlar dogumuna çok az kaldı, doktorum Spinal yapmak istiyor. Ama yakın arkadaşım ameliyattan sonra çok çekti başı çok ağrıdı. Korkuyorum o duruma duserim diye.Baş ağrısını engellemenin bir yolu yok mu ????

Canım onda olsu diye sende olacak gibi bi durum yok bünye meselesi ben ywni doğum yaptım epidural oldum ondada baş ağrısı yapar dediler ama bende yapmadı 1 hafta sonra ayaklandım şükür olsun

Ameliyatan hemen sonra iki fincan sekersiz turk kahvesi onluyormus...doktor tavsiyesi.

Nete bakin gorursunuz.ben 10gun cektim bas agrisini.igne yaptigi yeri patlatiyomus anastezi uzmani ondan oluyomus bas agrisi.normalde sade kahve icmeyin derler 10 gun 3 kupa bardagi kahve 3lt su ve kafein hapi ictim cocugumu bile emziremedim ceken bilir.iyi dusunun bence ufakta olsa o riske degmez.simdi genel anastezi olucam.dok epiduralin yan etkisi yok diyor.istemiyorum dedim cektiklerimi bir allah bir ben bilirim cunku.sonuc olarak yan etki degil anastezi uzmaninin beceriksizligi.

anestezi uzmanının bu konuda çok etkisi var kızlar. eğer işini iyi bilen birine denk gelirsek baş ağrısı falan olmaz ama tam tersiyse ki yengemde de öyle oldu baş ağrısından çok çekti doktor şekersiz kahve neskafe bol iç dedi yetmedi hastaneye gidip serum yedi ağrı kesici galiba tam bilmiyorum ancak öyle geçti ama iki gün çekti ağlıyordu resmen. allah iyisine düşürsün vallahi işimiz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…