Spinal anestezi sonrası ağrı

Merhaba gecen sene 27 nisanda dogum yaptim. Benimde ikinci dogumumdu ilkinde hixbisey yasamamistim. Ama bunda tam kabusu yasadim diyebilirim. Gece sezaryene girince nobetci anestezi doktoru 3 kere deneme yapti spinal icin sıvı cekemedi sonra beni genel anestezi ile bayilttilar. Doktorumun dedigine gore zorlu bir anestezi surece fazla deneme oldugu icin cok yan etki hissetmisim. Ilk iki gun bir bas agrisi ölüyorum, 3.gün yerimden kımıldayamıyorum hafif hareket etsemm deli gibi zonkluyor. Sonraki gün dibimde konusan esimi anlayamiyorum sanki kafamin icinde makina calisiyor nasil bir uguldama Allahim hicbisey duyamiyorum. Sabah uyandim kahvalti sofrasinda hickira hickira agliyorum , ben normale dönemicem dedim esime galiba ölücem her an beyin kanaması gecircem bu nasil biseyy bebegime bile bakamiyorum, -ki tecrubeli oldugum halde velhasıl kelam tam 1 haftada ben normale döndüm bol bol su ic lutfen heryerimiz ödem tutuyor. Suan ne yasadigini cok iyi anliyorum , yalniz degilsin emin ol gececek , acil sifalar diliyorum

Şuan bunu okurken beynim zonkluyor dediğiniz gibi yanımda konuşulanları zor anlıyorum. Bana da 2 kere girdi ilkinde olmadı tekrar soktu iğneyi. Belki de o yüzden bu hale geldim bilmiyorum ama bugün bebeğin kontrolü için hastaneye gittik ve araba salladıkça ben perişan oldum. Allahım herkese acil şifalar versin. Desteğiniz için çok teşekkür ederim

Ay amin ya. Gerçekten genel anestezi tercih ederdim. Ameliyatta da çok bunaldım çok ağrım oldu
Genel anestezi daha zor. Ayilmaya çalışıyorsun atıldıktan sonra bulantın oluyor kusarken dikişlerin patlayacak gibi oluyor. Yengemden biliyorum. Belden aşağı bile bu kadar zorken genel anestezinin nasıl daha kolay olacağını düşünebilirsiniz ki

2 dogum 2 ameliyat gecirdim üst üste 4 dü de genel anestezi ile oldu. Anlatılanlar kadar asla zorlanmadım.
Sadece ilk ameliyatımda koluma vuran ağrı oldu.
3 ameliyatımda hic sorun yaşamadım.

Daha önce genel anestezi aldığım için olabilir belki. Spinalin bıraktığı hasar çok daha fazla emin olabilirsiniz. Konuyu takip ettiyseniz o masadan artık kalkmak için yalvardım doktora çünkü doktorların ellerinin içimde gezdiğini hissederken kusmaya çalışıyordum.

2 dogum 2 ameliyat gecirdim üst üste 4 dü de genel anestezi ile oldu. Anlatılanlar kadar asla zorlanmadım.
Sadece ilk ameliyatımda koluma vuran ağrı oldu.
3 ameliyatımda hic sorun yaşamadım.
Aslaa genel anestezi istemem. Epidural oldum ve çok şükür ne bel ne baş ağrım olmadı bence vücut ile alakalı
Spinal ile mi alakali acaba epidural oldum hiç hissetmedim

Aslaa genel anestezi istemem. Epidural oldum ve çok şükür ne bel ne baş ağrım olmadı bence vücut ile alakalı

İlk sezeryanımda bu kadar ağrım olmamıştı benim de ama sonradan kalan bel ağrıları vs spinalin hep eksileri. Epidural tecrübe etmedim bilmiyorum

İlk sezeryanımda bu kadar ağrım olmamıştı benim de ama sonradan kalan bel ağrıları vs spinalin hep eksileri. Epidural tecrübe etmedim bilmiyorum
Dün burdaki yazıdan sonra epidural ve spinal i araştırdım ve iyiki spinal olmamisim dedim. Bence spinal ile alakalı

Tercih meselesi bende belime o iğneyi asla sokturmam.
Anesteziyi nasıl alırsanız alın bazen bu sorun yaşayanabiliyor.

Merhaba , şuan aynı belirtileri yaşıyorum aslında epiduralle normal doğum yaptım ama 2 kere iğneyle deldiler ilki yanlış oldu dedi anestezi uzmanı , ondan kaynaklı diye düşünüyorum. Şuan kulaklarım tıkalı , yatarken iyiyim ama başımı kaldırdığım an boynum ve başım çok ağrıyor , hiç geçmeyecekmiş gibi psikolojim çok bozuk. Sizin geçti mi ağrınız kaçıncı günde normale döndünüz?

Merhaba 6 gün sürdü toplamda aynı şekilde kafamda uğultu vs hepsi vardı geçti. Nescafe granül kahve yapın için günde 2 kupa o çok iyi geliyor. Sade olacak ama başk kahvler işe yaramıyo

Merhaba bende yaşıyorum aynışarı sizin kaç gün sürdü

Merhaba bende 20 gün önce spinal anestezi ile doğum yaptım ancak kafamdaki sersemlik hissi gecmedi bulanık görme bas agrısı ne kadar sürdü sizin aglıyorum cocuklarıma nasıl bakacagım diye böyle çok çaresiz hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…