Spinal anestezi sonrası ağrı

Misketoglan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
156
51
27
Kızlar 6 mayıs sezeryan doğum yaptım. 2. Sezeryanım ve 1. De böyle bir şey yaşamadım. Pazar gece taburcu oldum ve omzuma başıma çıkan ağrı yüzünden oturarak uyudum. Sabah ağlaya ağlaya acile gittim. Anestezi doktorum normal olduğunu söyledi 4-5 gün sürer dedi. Anestezi sızıntı yapıyormuş vs. Bunları iki göz iki çeşme dinledim tabi. Ağrı kesici ve serum yaptılar eve geldim. Çok şükür nefes aldırmayan omuz ağrım geçti ama uzandıktan sonra dikildiğimde sanki biri beynime balyozla vuruyor. Yemeğimi bile hızlıca yiyip yatıyorum. Bebeği emzirirken bayılasım geliyor. Bu ne zmaan geçer yaşayan eden var mı?

Aynen bazılarında sırt ağrısı, bazılarında baş ağrısı olarak çıkıyor ben ilk gün çok feci titreyerek atlattım..
ama doktorun dediğin malesef bi kaç gün çekmek zorunda kalıyorsun

Bende epidural sezeryan oldum maalesef 10 gün kadar baş ve bacak ağrısı çektim. Sizinki inşallah kısa sürede geçer.

Ay amin ya. Gerçekten genel anestezi tercih ederdim. Ameliyatta da çok bunaldım çok ağrım oldu
Genel anesteziden çok korkuyorum o ayılma anında çok konuşan oluyormuş.
15 saat doğum sancısı üzerine kritik durumda sezeryana aldıkları için uyutmayın demiştim.

Ameliyathane het zaman soğuk ve kasvetli bunalmak çok normal .
Ameliyatta ben bir şey olacak korkusu ile gözümü dahi kırpmadım, anestezi uzmanının dikkatini çekmiş.

Anesteziyi vücudumuz atamamış, doktorun dediği gibi bi kaç güne atarsınız.
Bu gibi durumlara bi kaç kere şahit oldum.
Bol su için.

Aynen bazılarında sırt ağrısı, bazılarında baş ağrısı olarak çıkıyor ben ilk gün çok feci titreyerek atlattım..
Doğumdayken başınızı çok oynattınızmı? Ondan dolayıda oluyor
Yada doğumdan sonra bitter çikolata ve acı kahve için dediler bana ağrı olmuyo diye ben korkuyla bi kaç kahve ve bitter yemiştim olmadı

İlk oğlumda ben de titreye tirreye atmıştım ama bu bambaşka. Demin kalktım emzirmeye zar zor çocuğu tuttum ya

Oynsttım çünkü aşırı midem bulandı kusmaya çalıştım rahmim hemen toparlanmadı ona ilaç verdiler eski dikişlerim kanamış vs bayağı sürdü. Bu sırada içimi temizlediler midem göğsüöün oralar çok ağrıdı. Gerçektenartık terlemiştim dedim nolur bitirin. Oksijen falan verdiler kendimden geçmiştim artık

Kardeşim aynı durumu yaşadı ve 2-3 gün çok zor geçti Kahve en kısa sürede içilmezse faydası olmuyormuş.
Zaman çabuk geçsin ve ağrıdan kurtulun bi an önce

Baya zorlu olmuş geçmiş olsun
Çıkar çıkmaz bol bol kahve ve çikolata yeseydiniz keşkeee
İnşallah kısa sürede geçer biter .hem bakıcağınız küçük bebeğin hemde büyüğü var, annelik cidden zor

Çok teşekkür ederim. Annem ablam var onlar oğlumla ilgileniyor en azından. Allah kimseyi zora düşürmesin gerçekten çok zor ya

Kardeşim aynı durumu yaşadı ve 2-3 gün çok zor geçti Kahve en kısa sürede içilmezse faydası olmuyormuş.
Zaman çabuk geçsin ve ağrıdan kurtulun bi an önce
Ne yazıkki hemen izin vermediler baya 6-7 saat sonra kahve içtim. Serum vs alırken iyiydim ama serumlar bitince evde mahvoldum işte. Bugün 4. Gün. Kalkarken ağlayacağım neredeyse artık geçsin

Allahım acil şifalar versin yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Hemen iyileşirsiniz inşallah.

İçiyorum kahve vs umarım çok sürmez dayanılacak gibi değil
Kahveyi ilk kez duydum süt durumuda var bilmiyorum ama su iç bol bol.

Babam bi ameliyatında atamamıştı anestezi’yi çok kötü oldu. Hemen su içirdim (baya içirdim), kusturduk ama inanılmaz bir şeydi.
Rahatlamıştı.

Geçer kötü bi durum haklısın benim de sol koluma omzuma vurmuştu ilk ameliyatimda geçti bi kac güne.

Geçecek. Azalır zaten bugün yavaş yavaş…

Acile gidince zaten dayanamadım kustum ben de artık ama kusmayla geçmiyo. Omzumdaki ağrı geçti allaha şükür yoksa acilden çıkamazdım herhalde ama başıma çare yok henüz. Bekliyorum sabırla. Alkah düşman başına vermesin gerçekten berbat bir ağrı

Hayatınız da ilk kez mi anestezi aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…