• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spina bifida

Cemileemlek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
4
0
1
29
Merhaba arkadaşlar ben 22 ocakta 16 haftalik hamileyken bebegimin spin bifida olduğunu ogrendim ve ilaç yoluyla düşük yapildi simdi folidoce 400mcg kullaniyorum 3 ay kullanmami söyledi doktorum tek korkum bundan sonraki hamileligjmde böyle bi sorun yasarmiyim ayni durum yasayan varsa yazsn lütfen simdiden teşekkür ederim

Bebegin omuriliginde aciklik oluyo sonra beyninde su toplanyo hamilelik oncesi ve hamilelik doneminde folik asiti aksatmayin benim ilk bebegim oldugu icin bilgim yoktu :-(

Her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok, ilaçlarını aksatma inşallah sağlıklı bebeğini kucağına alırsın. Sürekli doktor kontrolüne git , o gerekli zamanda seni uyaracaktır.

Merhabalar aynı durumu 2 ay önce ben yaşadım genetik test sonucunu bekliyorum ayni anda forbiole basladim suanda ne durumdasiniz saglimli bir bebek sahibi oldunuzmu inanin tekrar yasamaktan cok korkuyorum

Canim bende ayni durumu yasadim simdi bebegin ne durumda saglikli oldumu bebegin
Merhaba arkadaşlar ben 22 ocakta 16 haftalik hamileyken bebegimin spin bifida olduğunu ogrendim ve ilaç yoluyla düşük yapildi simdi folidoce 400mcg kullaniyorum 3 ay kullanmami söyledi doktorum tek korkum bundan sonraki hamileligjmde böyle bi sorun yasarmiyim ayni durum yasayan varsa yazsn lütfen simdiden teşekkür ederim

Eşimin iş arkadaşının eşinde de oldu ama sonraki hamdolsun sağlıklı neredeyse bire basacak tosuncuk. Kalbini ferah tut bol bol doğal yoğurt tüketin içinde folik asit oluyor 😉

Back