Gebeliğe Hazırlık Spermiyogram yorumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hurt92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2019
10
5
1
36
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bana eşimin spermiyogram testini yorumlayacak olan var mı acaba?

Eklentiler

• 15504070315317606655661688438180.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 103
Doktora yarın göstereceğim bugün spermiyogram testini yaptık doktora göstermeden önce buradaki arkadaşlarımın yorumlarında almak istedim

canım sana şunu söyleyeyim bu eşimin 2. spermiyogram testi . İlk testi bundan 25 gün önce yaptırdık ve çıkan sonuç karşısında büyük bir çöküşe girmiştik. Gerekli ilaç ve bitkisel ilaçla çok şükür Rabbime bu sayıya ulaştık.

Evet ne kullandiysa yaramis.insallah bebiste nasip olur kisa zamanda..

Canım incir kürü keçiboynuzu kürü çörekotu fındık fıstık kuru üzüm ve ilaç olarakta promotil men

Bayanlar konuyu gorunce yazayim dedim. Bizde spermiyogram testi yaptirmistik 10 ay once. Doktorum sonuclar guzel demisti. Fakat suan doktorumu degistirdim o testi bu doktorada gosterdim buda hareketlilik cok az bi yavas dedi %25 miş. Cokta yavas degil ama dedi sizce nasil ki. Ne yapmak lazim. Suanda doktor esime tekrar bakabilirim dedi ilerleyen zamanda o yuzden herhangi bi ilac bisey vermedi

Bundan önceki test sonucunds sayı kaçtı ki? 25 gün gibi kısa bir zamanda süper artmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…