canım sana şunu söyleyeyim bu eşimin 2. spermiyogram testi . İlk testi bundan 25 gün önce yaptırdık ve çıkan sonuç karşısında büyük bir çöküşe girmiştik. Gerekli ilaç ve bitkisel ilaçla çok şükür Rabbime bu sayıya ulaştık.
canım sana şunu söyleyeyim bu eşimin 2. spermiyogram testi . İlk testi bundan 25 gün önce yaptırdık ve çıkan sonuç karşısında büyük bir çöküşe girmiştik. Gerekli ilaç ve bitkisel ilaçla çok şükür Rabbime bu sayıya ulaştık.
Bayanlar konuyu gorunce yazayim dedim. Bizde spermiyogram testi yaptirmistik 10 ay once. Doktorum sonuclar guzel demisti. Fakat suan doktorumu degistirdim o testi bu doktorada gosterdim buda hareketlilik cok az bi yavas dedi %25 miş. Cokta yavas degil ama dedi sizce nasil ki. Ne yapmak lazim. Suanda doktor esime tekrar bakabilirim dedi ilerleyen zamanda o yuzden herhangi bi ilac bisey vermedi