Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ne kullandiysa yaramis.insallah bebiste nasip olur kisa zamanda..canım sana şunu söyleyeyim bu eşimin 2. spermiyogram testi . İlk testi bundan 25 gün önce yaptırdık ve çıkan sonuç karşısında büyük bir çöküşe girmiştik. Gerekli ilaç ve bitkisel ilaçla çok şükür Rabbime bu sayıya ulaştık.
Canım ne kullandınız bana da söyler misinAmin canım inşallah çok teşekkür ettim.
Allah razı olsun tamam bizde deneyelim canımCanım incir kürü keçiboynuzu kürü çörekotu fındık fıstık kuru üzüm ve ilaç olarakta promotil men
Merhabalar promotil gunde kac kere kullandınız promotil men forteyı mi kullandınızCanım incir kürü keçiboynuzu kürü çörekotu fındık fıstık kuru üzüm ve ilaç olarakta promotil men
Gayet güzel sonuç sadece sıvılaşma biraz fazla ideali 20- 30 dk deniyor. Siz en kısa zamanda cocuk sahibi olursunuzMerhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bana eşimin spermiyogram testini yorumlayacak olan var mı acaba?
Bundan önceki test sonucunds sayı kaçtı ki? 25 gün gibi kısa bir zamanda süper artmış...canım sana şunu söyleyeyim bu eşimin 2. spermiyogram testi . İlk testi bundan 25 gün önce yaptırdık ve çıkan sonuç karşısında büyük bir çöküşe girmiştik. Gerekli ilaç ve bitkisel ilaçla çok şükür Rabbime bu sayıya ulaştık.