sperm testinden sonra hormon testinide eşime yaptılar benim değil fsh ve lh çok yüksek çıktıSpermiyogramdan cok anlamadim toplam sperm 1 milyon ise cok az.seninde fsh cok yüksek canim amh da baktirmanini öneririm.erken menopoz gibi görünüyor.endokrine kesin gidin bence zaman kaybetmeden.
Aaaa öylemi erkek icin nasildir bilmiyorum yinede yüksek sanirim ama düzeltilemez seyler deildir diye düşünüyorumsperm testinden sonra hormon testinide eşime yaptılar benim değil fsh ve lh çok yüksek çıktı
Evey yapılıyormuş sagol canim duzelir inşallahAaaa öylemi erkek icin nasildir bilmiyorum yinede yüksek sanirim ama düzeltilemez seyler deildir diye düşünüyorum
Anlayan yardimci olabilecek kimse yokmu arkadaslarmerhaba arkadaşlar,
eşimin spermiogram sonucunu yorumlarmısınız? hacim : 1.8 ml
likefikasyon süreesi : 15 dk
viskozite : normal ph : 7.5
morfoloji (kruger -strict ) : kit yok
spermatozoa dışı yuvarlak hücre sayısı 1.000000 /ml
lokosit sayısı : kit yok
not: tüm alanda 4 ader motil, 2 adet adet immotil spermatozoa görüldü.
hormon testide fsh :32.82 lh :15.96 testesteron :3.38 estradiol :17 prolaktin : 18.38
doktor doğru düzgün bişey söylemedi endrokronolojiye yönlendirdi
durum çokmu kötü
Sperm sayı hız hiçbir şey yok ki nasıl bir test bu böyle :/
Ilk testimiz sonuc boyle cikti dogru duzgun bi aciklamada yapmiyolar hormon testi istedi onuda yaptirdik fsh yuksek cikti endokronolojiye yonlendirdi sonucumuzu yorumlayacak birini ariyorumSperm sayı hız hiçbir şey yok ki nasıl bir test bu böyle :/
Cok tesekkur ederim sagolun bu sekilde hic bilgi edinememistik ozel bi yerde mi yaptirsak yine devlettemi sizceOlduğu kadarıyla yorumlayayım sana canım Hacim 1.8 en az 2 olmalı diye okudum.
Viskozite yani katılaşma yok spermlerde bu güzel birşey
Likefaksiyon yani spermin sıvılaşma süresi 15 dk bu da çok güzel
Yuvarlak hücre sayısı 1 milyonun üst olması iyi değildir sizinde normal sınırda.
Lökosit yani enfeksiyon değerine bakılmamış malzeme yokmuş hayret
Ph güzel değerde
Morfoloji ye de bakılamamış malzeme yokmuş
Fsh yüksek evet ... Size tavsiyem başka bir yerde test yaptırın böyle bir şey görmedim ben sayı hız yok morfoloji yok ilginçç
hangi hastaneden randevu aldınız acaba inşallah iyi sonuçlar alırsınız hayırlısıyla ne zamana randvu verdilerBen az önce eşime özelden randevu aldım daha önce test yaptırdığımız yerden her bi değerine a dan z ye bakmışlardı ilk testte.. Sonuc kötüydü devlette varikosel ameliyatı olduk 4 ay önce şimdi 2. testi istedi doktor bakalım inşallah güzel bir sonuç alırız gerileme yerinde sayma olmaz inşallahhhhhh
Ben özelikle bu cumartesiye istedim 20 nisan... Saat 9:30 a saat verdi.. En azından elimizle kapla eve geri dönmek zoruna kalmayacağız özel bir odası var eşim orada örneği verdi... Bazı yerlerde özel odada olmuyormuş...hangi hastaneden randevu aldınız acaba inşallah iyi sonuçlar alırsınız hayırlısıyla ne zamana randvu verdiler
yakın tarihmiş baya bilgi verirmisiniz sonuçla alakalıBen özelikle bu cumartesiye istedim 20 nisan... Saat 9:30 a saat verdi.. En azından elimizle kapla eve geri dönmek zoruna kalmayacağız özel bir odası var eşim orada örneği verdi... Bazı yerlerde özel odada olmuyormuş...
Evet canım ameliyattan 3 ay sonra demişti ama biz 1 ay daha kendimiz beklemek istedik malum anestezi antibiyotik vs.. Şu an bile mucize bir sonuçç beklemiyoruz en az 6 ay da toparlanmaya başlıyor spermler ameliyat sonrası gerileme ve sonra ilerleme oluyormuş.. Bizim merakımız ufakta olsa bir ilerleme var mı? Bizim hızlı hareketli %3 sayı 4.5 milyondu çok üzülmüştük ama yine de sükrettik hiç sperm olmayanlar var her zaman hepimize dua ediyorum hepimizin mucizesi en kısa zamanda gelsin inşallah kollarımıza... inşallah güzel haberler veririm sana :)yakın tarihmiş baya bilgi verirmisiniz sonuçla alakalı
Merhaba yuvarlak hücre sayisi 23.4 milyon esimde bu ne demek oluyor cok olmasi kötü demissiniz.Olduğu kadarıyla yorumlayayım sana canım Hacim 1.8 en az 2 olmalı diye okudum.
Viskozite yani katılaşma yok spermlerde bu güzel birşey
Likefaksiyon yani spermin sıvılaşma süresi 15 dk bu da çok güzel
Yuvarlak hücre sayısı 1 milyonun üst olması iyi değildir sizinde normal sınırda.
Lökosit yani enfeksiyon değerine bakılmamış malzeme yokmuş hayret
Ph güzel değerde
Morfoloji ye de bakılamamış malzeme yokmuş
Fsh yüksek evet ... Size tavsiyem başka bir yerde test yaptırın böyle bir şey görmedim ben sayı hız yok morfoloji yok ilginçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?