• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Spermiyogram testine bakar misiniz lutfenn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ahenk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2019
223
148
53
Kizlar merhaba. Anladigimiz kadarı ile sperm testi normal sınırlarda. Fakat lökosit sayisi 1 den düşük olması gerekirken esimin degeri 1-2 yazıyor..bu normal bir durum mu? Bilenleriniz nolur yardimci olabilir mi?

Testin fotosunu yüklerseniz daha iyi olur. Bal0ncuk Bal0ncuk lökosit ne işe yarar sen biliyon mu? 🤗
Biliyom mervişim 🎈🎈🎈

Merhaba ahenk.. Lökosit enfeksiyon demek.. Spermlerdeki enfeksiyon sperm sayısını hareketini düşürebilmekte.. Anladığım kadarıyla 1-2 yazıyorsa öyle çok lökosit yok zararlı değil.. Ama doktor duruma göre antibiyotik verebilir..
Benim eşim 10 gün hap ve iğne kullanmıştı
Bizde lökosit fazlaydı ama
1-2 değil

Biliyom mervişim 🎈🎈🎈

Merhaba ahenk.. Lökosit enfeksiyon demek.. Spermlerdeki enfeksiyon sperm sayısını hareketini düşürebilmekte.. Anladığım kadarıyla 1-2 yazıyorsa öyle çok lökosit yok zararlı değil.. Ama doktor duruma göre antibiyotik verebilir..
Profesörüm benim. 😘😘😍😍

Biliyom mervişim 🎈🎈🎈

1-2 değil
😒Ben napacam

Biliyom mervişim 🎈🎈🎈

1-2 değil
Allah razı olsuun çok teşekkür ederim. girememiştim foruma şimdi okuyunca iletinizi sevindim. şimdi kendime odaklanmam gerekiyor ozman. doktorum tek tüp açılmış ama sıkıntı rahiminde, minimal yapışıklıklar var dedi. operasyon olmak istemiyorum sevgili Bal0ncuk Bal0ncuk ya. BAna ne tavsiye edersin. hsg çekiminden sonra gebelik şansı artıyormuş. operasyon hemen olma diyenler var. bu süreçte gebelik oluşursa ve rahimden kaynaklı o yapışıklıklar nedeniyle yine düşerse diye korkuyorum. :(

hsg sonucum ve amh de böyle buarada. eşimin spermiyogramı da ekte. yorumlarsanız çok sevinirim. doktor adetin ikinci günü yapılan testlerinle gel dedi bayada vakit var. merak ediyorum çok.

Eklentiler

• 1597072546215..webp
    1597072546215..webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20200812-WA0020.webp
    IMG-20200812-WA0020.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 31
  • amh.webp
    amh.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 39
Allah razı olsuun çok teşekkür ederim. girememiştim foruma şimdi okuyunca iletinizi sevindim. şimdi kendime odaklanmam gerekiyor ozman. doktorum tek tüp açılmış ama sıkıntı rahiminde, minimal yapışıklıklar var dedi. operasyon olmak istemiyorum sevgili Bal0ncuk Bal0ncuk ya. BAna ne tavsiye edersin. hsg çekiminden sonra gebelik şansı artıyormuş. operasyon hemen olma diyenler var. bu süreçte gebelik oluşursa ve rahimden kaynaklı o yapışıklıklar nedeniyle yine düşerse diye korkuyorum. :KK43:
hsg sonucum ve amh de böyle buarada. eşimin spermiyogramı da ekte. yorumlarsanız çok sevinirim. doktor adetin ikinci günü yapılan testlerinle gel dedi bayada vakit var. merak ediyorum çok.

sizin hsg için yorum yapmam doğru olmaz bilgim yok.. bende hsg çekilmiştim temmuz ayında tüplerim açık çıkmıştı.. o yüzden bilmiyorum.. bildiğin tek şey hsgde yapışıklıklar gidiyor ama gitmezse operasyon oluyorlar genelde..ama yapışıklık için değil.. eğer tüp tıkalıysa diye biliyorum ama emin değilim
ama eşinizin değerleri kötü değil syı ve hız iyi ama morfolojiye bakılmamış sanırım

sizin hsg için yorum yapmam doğru olmaz bilgim yok.. bende hsg çekilmiştim temmuz ayında tüplerim açık çıkmıştı.. o yüzden bilmiyorum.. bildiğin tek şey hsgde yapışıklıklar gidiyor ama gitmezse operasyon oluyorlar genelde..ama yapışıklık için değil.. eğer tüp tıkalıysa diye biliyorum ama emin değilim
ama eşinizin değerleri kötü değil syı ve hız iyi ama morfolojiye bakılmamış sanırım
Allah razı olsun çok sağolun... evet morfolojiye bakılmamış bende şaşırdım ona.

Back