• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Spermiyogram testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifland

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
127
61
98
30
merhaba kızlar, 1,5 yıldır çocuk istiyoruz fakat olmadı bende sonunda bütün tahlilleri yaptrmaya karar verdim, kendim için hepsini yaptırdım rahim filmine kadar çekildi, herşey süper çıktı en son eşimin testini yaptırdık yani spermiyogram testi fakat sonuç pek iç açıcı değil hem sperm sayısı düşük hemde hareketliliği düşük çıktı totalda 1 milyon civari bi sperm çıktı malesef, sonuçları doktora gösterdim, bu değerlerle bu gecede hamile kalabilirsin 20 yıl sonrada olabilir dedi, yani anlicağınız yapılması gereken işlemler önce aşılamadan başlayarak o şekilde sırayla devam etmek.. Şimdi ben şunu merak ediyorum acaba ilk aşılamada tutarmı sonuç olarak bende bi problem yok ve eşimin sadece bir tane sağlıklı spermine ihtiyaçları var, hiç bu şekilde hamile kalan var mı? Bende bu ay ümitliydim rahim filmi sonrası hamile kalma şansı artarmış ama meğer problem bende değilmiş :((

Canım eşine bitkisel kürler yapsana faydasını görürsünüz bence öyle hamile kalan çok kişi var

Bence sende problem yoksa ve eşinin de canlı hücreleri varsa şansınız yüksek. Asilamayla muhtemelen olur ama olmazsa da tüple olur inşallah.
Tüp bebekte bir tane sperm yeterli. Gerisi annenin vücudunun sağlığına kalıyor.

Sende sorun yokmus esindede aman aman kotu degil esine keciboynozu kuru uygula hem sayi arttiriyo hemde hareketlendiriyor

Bence sende problem yoksa ve eşinin de canlı hücreleri varsa şansınız yüksek. Asilamayla muhtemelen olur ama olmazsa da tüple olur inşallah.
Tüp bebekte bir tane sperm yeterli. Gerisi annenin vücudunun sağlığına kalıyor.
Ya evet bende hiç sorun yok inşallah teşekkürler

Merhaba. Benim eşimde sprem sayi 4 milyon cikti mart ayinin 1 de yaptirtik. Bendede senin gibi herşey yolunda. Bende 10 aylik evliyim. Viruse gore heryer kapali diye doktorda gidemiyoz ama ben 1 ay boyunca her gece havuc suyi verdim taze. Dun havuc suyunu kestim. Ama bunla yanaşi her sabah ac karina keciboynozu pekmezi yeyir ve kurusunu uygulayiram.
merhaba kızlar, 1,5 yıldır çocuk istiyoruz fakat olmadı bende sonunda bütün tahlilleri yaptrmaya karar verdim, kendim için hepsini yaptırdım rahim filmine kadar çekildi, herşey süper çıktı en son eşimin testini yaptırdık yani spermiyogram testi fakat sonuç pek iç açıcı değil hem sperm sayısı düşük hemde hareketliliği düşük çıktı totalda 1 milyon civari bi sperm çıktı malesef, sonuçları doktora gösterdim, bu değerlerle bu gecede hamile kalabilirsin 20 yıl sonrada olabilir dedi, yani anlicağınız yapılması gereken işlemler önce aşılamadan başlayarak o şekilde sırayla devam etmek.. Şimdi ben şunu merak ediyorum acaba ilk aşılamada tutarmı sonuç olarak bende bi problem yok ve eşimin sadece bir tane sağlıklı spermine ihtiyaçları var, hiç bu şekilde hamile kalan var mı? Bende bu ay ümitliydim rahim filmi sonrası hamile kalma şansı artarmış ama meğer problem bende değilmiş :KK43:(
Merhaba. Benim eşimde sprem sayi 4 milyon cikti mart ayinin 1 de yaptirtik. Bendede senin gibi herşey yolunda. Bende 10 aylik evliyim. Viruse gore heryer kapali diye doktorda gidemiyoz ama ben 1 ay boyunca her gece havuc suyi verdim taze. Dun havuc suyunu kestim. Ama bunla yanaşi her sabah ac karina keciboynozu pekmezi yeyir ve kurusunu uygulayiram.

merhaba kızlar, 1,5 yıldır çocuk istiyoruz fakat olmadı bende sonunda bütün tahlilleri yaptrmaya karar verdim, kendim için hepsini yaptırdım rahim filmine kadar çekildi, herşey süper çıktı en son eşimin testini yaptırdık yani spermiyogram testi fakat sonuç pek iç açıcı değil hem sperm sayısı düşük hemde hareketliliği düşük çıktı totalda 1 milyon civari bi sperm çıktı malesef, sonuçları doktora gösterdim, bu değerlerle bu gecede hamile kalabilirsin 20 yıl sonrada olabilir dedi, yani anlicağınız yapılması gereken işlemler önce aşılamadan başlayarak o şekilde sırayla devam etmek.. Şimdi ben şunu merak ediyorum acaba ilk aşılamada tutarmı sonuç olarak bende bi problem yok ve eşimin sadece bir tane sağlıklı spermine ihtiyaçları var, hiç bu şekilde hamile kalan var mı? Bende bu ay ümitliydim rahim filmi sonrası hamile kalma şansı artarmış ama meğer problem bende değilmiş :KK43:(
Allah kolaylık versin. Eşine antep fıstığı önerebilirsin. Kabuklu fıstıktan hız için. Benim eşim yiyordu.

Back