Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba. 7-8 aydır korunmasız ilişki yaşamamıza rağmen gebelik oluşmadı. Doktorum bana bir sorun yok dedi eşim de bugün sperm testi verdi sonuçlarını paylaşıyorum yorumlar mısınız acaba bilgi sahibi olanlar
Doktora gösterene kadar araştırmaktan perişan olacağım çünkü…
Kuzum total hız yüzde 74 gibi bir şey ama bu sonuçlarla doğal yolla gebelik oluşur gibi ya. Total sperm sayısı da iyi gibi geldi dediğin gibi uzun süre yaşamıyor spermler içeride ama doğru günü bulurlarsa olur diye düşündüm ben.
Kuzum total hız yüzde 74 gibi bir şey ama bu sonuçlarla doğal yolla gebelik oluşur gibi ya. Total sperm sayısı da iyi gibi geldi dediğin gibi uzun süre yaşamıyor spermler içeride ama doğru günü bulurlarsa olur diye düşündüm ben.