Gebeliğe Hazırlık Spermiyogram sonucundan anlayanlar bakabilir mi lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzelim1414

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
851
504
34
Kızlar anlayanlar yardımcı olabilir mi ?

Eklentiler

• 12A23641-688D-478F-93CD-5E9FE9880BA6.jpeg
    12A23641-688D-478F-93CD-5E9FE9880BA6.jpeg
    98,3 KB · Görüntüleme: 83
  • 5DDC30A5-1825-4B80-99D9-4203340E63DE.jpeg
    5DDC30A5-1825-4B80-99D9-4203340E63DE.jpeg
    62,1 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar anlayanlar yardımcı olabilir mi ?
Hızlı ileri hareket biraz az çıkmış ama yinede 14 ilçede gebelik elde edilir morfolojininde 4 olması zaten yeterli diye biliyorum sizin bir sorununuz yoksa eşinize evicap veya proxeed plus türevi vitaminlerle destek verin fikrimce çok bitkisel şeyler denemeyin bazen ters etki yapabiliyor tabi yine vitamin için bile doktorunuza danışın sizin için iyi olanı söyleyecektir

Hızlı ileri hareket biraz az çıkmış ama yinede 14 ilçede gebelik elde edilir morfolojininde 4 olması zaten yeterli diye biliyorum sizin bir sorununuz yoksa eşinize evicap veya proxeed plus türevi vitaminlerle destek verin fikrimce çok bitkisel şeyler denemeyin bazen ters etki yapabiliyor tabi yine vitamin için bile doktorunuza danışın sizin için iyi olanı söyleyecektir
Cevap için çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Biraz içimi rahatlattın. Sen hamileymişsin İnşaAllah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ☺️🙏🏻❤️

İnşallah canım bizimde erkek infertilitesi idi o birazda olsa bilerek yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir
Oldun tabi.🥰 Ben de sorun hep bende diye düşünüyordum eşime ihtimal vermemiştim. Dediğin ilaçları araştıracağım şimdi. Siz ne kullandınız takviye olarak ve ne kadar sürdü takviyeden sonra hamile kalman?

Oldun tabi.🥰 Ben de sorun hep bende diye düşünüyordum eşime ihtimal vermemiştim. Dediğin ilaçları araştıracağım şimdi. Siz ne kullandınız takviye olarak ve ne kadar sürdü takviyeden sonra hamile kalman?
Canım sizin sorun edecek kadar probleminiz yok bizim ileri hız sıfır morfoloji 1 di 2 yılın sonunda tüp bebek denedik ilk seferde tuttu şükür

Canım sizin sorun edecek kadar probleminiz yok bizim ileri hız sıfır morfoloji 1 di 2 yılın sonunda tüp bebek denedik ilk seferde tuttu şükür
Çok şükür kuzum. Ben proxed plus sipariş ettim İnşaAllah bizde de işe yarar. Tekrar teşekkür ediyorum sana 🙏🏻💐

İnşallah şifa olur. Sende yediklerini dikkat et şekerli,paketli gıdalardan uzak dur ve avakado tüket 2 günde 1 yarım yarım yemeye çalış ben çok yedim hala yiyorum
Avokado yiyemiyorum ben kuzum çok denedim olmuyor. Cennet hurması, fındık, ceviz yiyorum her gün folik asit kullanıyorum.

X