- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
Canım brnim ne zaman istersen yaz bana.ayyy canım yaaa güldürdün beni. bu gazla adamı görevden çağırcam şimdi :) bat a iki gün var ama bende acayip derecede ateş basması var bide karnıma günde bir kere filan kramp gibi ağrı giriyo. adet belirtileri de var. bu ay herşeyden var biraz biraz hadi hayırlısı bakalım :) gaza getirdin beni sana yetişcem bende bak gör böyle konuşunca çok iyi geliyo bana var ya anlatamam. aslında benim tek ihtiyacım olan biraz bana moral verecek halimden anlayacak insanlarla konuşmak. peş peşe çocuk doğuran arkadaşlara durumumu anlatınca anlamıyolar. bide demiyolar mı amaaaan biz doğurduk da ne oldu, belki olmaması daha hayırlıdır diye, çıldırıyorum yaa. bak işte böyle senin gibi cıvıl cıvıl halimden de anlayan insanlar çıksın hep karşıma ohhh beee. günler sonra kendime getirdin beni canım yaaa
Senden tek isteğim kendini belirtilere çok kaptırma. Ben çok kaptırdım zamamında sonra adet olunca bunalımdan çıkamadım. Cool ol biraz aman varsa adet olmayınca anlarım zaten de. Ben burdayım hep canım dualarım seninle