- 27 Haziran 2016
- 2.988
- 3.595
- Konu Sahibi Yasinin_Annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlışlıkla silmişim galiba yükledim tekrar arkadaşımyok ki.goruntu
Morfolojiye bakmamışlar sanırım başka yok çünkü :/hızı gayet iyi ama morfolojisini göremedim başka test sonucu yokmu
Tamam canım teşekkürler :)Sonuçlar iyi :)
testin bu sonuçları çok iyi ama morfolojisinin olması lazım doktorunuza sorun biMorfolojiye bakmamışlar sanırım başka yok çünkü :/
Bizim testimizdede morfooji yoktutestin bu sonuçları çok iyi ama morfolojisinin olması lazım doktorunuza sorun bi
morfoloji önemli spermlerin anomali durumuna kalitesine bakıyor bu yapılmış testler sayısı hızı hakkında bilgi veriyor bunlar ilaç tedavisi ile artıyor ama morfoloji malesef artirilamiyor ilaçla tüp bebek gerektiriyorBizim testimizdede morfooji yoktu
Özeldemi bakıyorlar acaba ona biz devlette yaptırdık testi ve bakılmamışmorfoloji önemli spermlerin anomali durumuna kalitesine bakıyor bu yapılmış testler sayısı hızı hakkında bilgi veriyor bunlar ilaç tedavisi ile artıyor ama morfoloji malesef artirilamiyor ilaçla tüp bebek gerektiriyor
Canım ya ona bakmamışlar ama en yakın zamanda yeniden düzgün bir test yaptırcaz inşallah teşekkür ederimtestin bu sonuçları çok iyi ama morfolojisinin olması lazım doktorunuza sorun bi
Biz de devletde yaptırmıştık canım olmazsa bu sefer üniv hast de yaptıralımÖzeldemi bakıyorlar acaba ona biz devlette yaptırdık testi ve bakılmamış
Bizimde hazıtan 8de kısmetde sperm tedtimiz ve ultrasonumuz var. Bakalım sonuç ne cıkıcak. Benim eşimin 5 günlük sperm toplamıydı 30 milyon. 5 günde bu kadar toplanıyorsa bizim hiç sansımız yok senın eşinin iyi sonuçkarı maşAllahCanım ya ona bakmamışlar ama en yakın zamanda yeniden düzgün bir test yaptırcaz inşallah teşekkür ederim
Zaten devletim üniversite hastanesinde yaptırdım. Ama Allah korusun böyle devam edrrse olmamaya. 9eylül hast. Ya da ege ünv. Hastanasıne gidicez ya da özel hastane . Kafam cok karısık :)Biz de devletde yaptırmıştık canım olmazsa bu sefer üniv hast de yaptıralım
Benim eşim tek gitmişti biz bilmiyoduk o zamanlar herşeyi yeni istiyoduk ama bu aralar tekrqr yaptırcak eşim o zaman özellikle söyler artık inşallah bakarlarnormalde özel devlet fark etmeden bakmaları lazım doktorunuz bu konuda bilgi verdi mi
Bizim de 3 gün ilişki olmamıştı canım öyle çıkmış sonuçlar iyi diyolar ama morfoloji daha önemliymiş ben de ona tedirgin oldum ya o kötüyse diye..Bizimde hazıtan 8de kısmetde sperm tedtimiz ve ultrasonumuz var. Bakalım sonuç ne cıkıcak. Benim eşimin 5 günlük sperm toplamıydı 30 milyon. 5 günde bu kadar toplanıyorsa bizim hiç sansımız yok senın eşinin iyi sonuçkarı maşAllah
Yedi yedi neler neler yedi :) ama yok spermler banamısın demiyor. Gerçi Allah istedikten sonra hersey olur. Sonucta yumurtayı milyonlarca sperm dollemiyor 1 tanesi gelip döllüyor. Bizimkiler teşrif edip gelemediler daha :)Bizim de 3 gün ilişki olmamıştı canım öyle çıkmış sonuçlar iyi diyolar ama morfoloji daha önemliymiş ben de ona tedirgin oldum ya o kötüyse diye..
Yarın adetimin 3. Günü tekrar hormon testi yaptırcam değerlerim ne durumda merak ediyorum :)
Sıkma Canını eşin bol bol keçiboynuzu özü yesin canım benim eşim yiyo arada..
Aynen canım olacağı varsa tek kahraman spermle bile olur sıkma canını :) bizim sayı iyi de noluyo bak 15 ay ı devirdik gelmedi nazlı bebiş :)Yedi yedi neler neler yedi :) ama yok spermler banamısın demiyor. Gerçi Allah istedikten sonra hersey olur. Sonucta yumurtayı milyonlarca sperm dollemiyor 1 tanesi gelip döllüyor. Bizimkiler teşrif edip gelemediler daha :)