Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapışıklılık yok. Sıvılaşma süresi fena değil. Sayı düşük. Morfoloji düşük. Hız güzel.Eki Görüntüle 2120894 kızlar merhaba
Spermiogramdan anlayan varsa yardımcı olur musunuz daha doktora gitmemize bi hafta var cok merakedıyorum
Yapışıklılık yok. Sıvılaşma süresi fena değil. Sayı düşük. Morfoloji düşük. Hız güzel.
Var tabi. Sigarayı bıraksın en azından azaltsın. Çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu içebilir. İkisi fazla gelirse çakşır kökü içsin ciddi oranda artar değerleri.Canım peki napmamız lazım fikir verebilir misin sigarada kullanıyoruz etkısı var mı
Var tabi. Sigarayı bıraksın en azından azaltsın. Çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu içebilir. İkisi fazla gelirse çakşır kökü içsin ciddi oranda artar değerleri.
Etkiler. Razı olup içmesi lazım. Yoksa hamilelik süreci uzar. 1 ay bile kullansa etki eder aylarca kullanmasa da olur.Bunlar morfolojiyi de etkiler mi eşimde cok mızmız hıc sanmıyorum kı caksır koku suyunu falan içsin ama mecbur ne kadar zamanda toplar acaba tahmını
Sayı güzel. Hız da morfoloji de fena değil. Ama yükseltilse çok daha iyi olur. Bunu doktora götürünce hız ve morfoloji düşük der. Çünkü baya yüksek istiyorlar doktorlar.Volüm 3
Ph 8
Likefikasyon süresi 20
Sperm sayisi 100
Total motilite 70
Progresif hareketli(total) 50
+4% 22
+3% 30
Nonprogresif. +2% 18
İmmotil. +1% 30
Tpmms. 156
Lokosit. 0.2
Sperm morfoloji analizi
Normal form 2
Bas anomalisi 59
Boyun anomalisi 20
Kuyruk anomalisi 9
Miced anomali 10
Canım dun kendi sonuclarimi sormustum sana burda gorunce esiminkini soruyum dedim yardimci olabilir misin doktora bi hafta sonra gostericez E Efulimm41
Etkiler. Razı olup içmesi lazım. Yoksa hamilelik süreci uzar. 1 ay bile kullansa etki eder aylarca kullanmasa da olur.
Böyle bişey de mızmızlık edilmez, bence etmez. Ben eşime neler içirdim bardağa bakmadan kafaya dikiyordu. Bir kere bu da nedir diye sormadı bile. Bence senin eşin de sormaz. Sonuçta bebek söz konusu.
Morfoloji 2 dusuk mu uroloji doktoru gordu iki dk bile bakmadan guzel dedi gonderdi ama simdi kadin hastaliklari doktorum istedi ona gostericez aglutinasyon yok yaziyo sadeceSayı güzel. Hız da morfoloji de fena değil. Ama yükseltilse çok daha iyi olur. Bunu doktora götürünce hız ve morfoloji düşük der. Çünkü baya yüksek istiyorlar doktorlar.
Sıvılaşma süresi de çok güzel. Aglütinasyona bakılmamış mı?
Aslında düşük değil. Ama 4-5lere bile düşük dediklerini duydum kaç kişide. Dedim kesin buna da düşük derler. Şöyle düşün her 100 spermden 1i sağlıklı kaliteli dölleyebilecek kapasitede. Ama milyonlarca sperm olunca ihtimal artıyor.Morfoloji 2 dusuk mu uroloji doktoru gordu iki dk bile bakmadan guzel dedi gonderdi ama simdi kadin hastaliklari doktorum istedi ona gostericez aglutinasyon yok yaziyo sadece
Eğer yiyebiliyorsa yengeç yesin.. spermi aşırı arttırıyor. Tüketebildiği kadar tüketsin. Yani hem lezzetli birşey hem şifalı.Bunlar morfolojiyi de etkiler mi eşimde cok mızmız hıc sanmıyorum kı caksır koku suyunu falan içsin ama mecbur ne kadar zamanda toplar acaba tahmını
Eğer yiyebiliyorsa yengeç yesin.. spermi aşırı arttırıyor. Tüketebildiği kadar tüketsin. Yani hem lezzetli birşey hem şifalı.
Eğer yiyebiliyorsa yengeç yesin.. spermi aşırı arttırıyor. Tüketebildiği kadar tüketsin. Yani hem lezzetli birşey hem şifalı.
Morfoloji bildiğim kadarıyla düzelmiyor sperm şekil bozukluğu demek çünkü. Dediğimiz yöntemler sperm sayısı ve kalitesini arttırır. Yani bozuk yapılı spermleri var demek morfoloji. Bu gebe kalmana engel değil ya da bebeğin engelli olması demekte değil. Sadece biraz daha zor döllenme oluyor. Doktorunuz daha doğru bilgi verecektir. Ama umutsuz olmayın. Çok geçmiş olsunn(benim amcam yengeçle toparlamıştı durumu ordan biliyorum kazan kazan yengeç yapılırdı ve ciddi bir düzelme olmuştu sayısında o zaman doktoru demişti)Onuda deneyelim bakalım bu morfoloji düzelebilen bişey mi peki cok araştırdım kafam hepten karıstı 1. Agızlardan duymak iyi geliyo cok sagol
Morfoloji bildiğim kadarıyla düzelmiyor sperm şekil bozukluğu demek çünkü. Dediğimiz yöntemler sperm sayısı ve kalitesini arttırır. Yani bozuk yapılı spermleri var demek morfoloji. Bu gebe kalmana engel değil ya da bebeğin engelli olması demekte değil. Sadece biraz daha zor döllenme oluyor. Doktorunuz daha doğru bilgi verecektir. Ama umutsuz olmayın. Çok geçmiş olsunn(benim amcam yengeçle toparlamıştı durumu ordan biliyorum kazan kazan yengeç yapılırdı ve ciddi bir düzelme olmuştu sayısında o zaman doktoru demişti)
Amin canım en kısa sürede sizede sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah.. ben yengeç etini çok sevdiğim için sürekli öneriyorum ama genelde kimse sevmiyor salatasını tüketebilirse aslında hafta da bir yesin diğerlerini de yapmaya devam etsin :) inşallah güzel sonuÇlar alırsınızAnladım canım yengece pek sıcak bakmadık ama saracoglu cobancokerten önermiş morfolojı ıcın onu ve kecıboynuzu pekmezını denıcez doktor randevumuzda muhtemelen e vıtamını cınko vs onercek artık ne derse uygulucaz cok sagol ilgin icin Rabbim bebegıni saglıkla kucagına almayı nasip etsin :))
Amin canımAmin canım en kısa sürede sizede sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah.. ben yengeç etini çok sevdiğim için sürekli öneriyorum ama genelde kimse sevmiyor salatasını tüketebilirse aslında hafta da bir yesin diğerlerini de yapmaya devam etsin :) inşallah güzel sonuÇlar alırsınız
Umarım seve seve tüketir ve şifa olur çok geçmiş olsun en kısa sürede sağlıklı hamile kalman dileğiyle..Amin canım
Yengec eti bıze baya baya bi uzak tat alısmaya calısıcaz ama bakalım :) Tekrar tesekkur ederim ilgin ve önerilerin icin