Spermiogram

wildrose54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
46
0
hanimlar,

esimin spermiogrami hic iyi degil.
önereceginiz her hangi birsey varmi, düzeltecek vs. ???
yiyecek, icecek???
birseylerden fayda gören oldumu??

cevaplariniz icin, simdiden tesekkürler!! a.s.

hanimlar,

esimin spermiogrami hic iyi degil.
önereceginiz her hangi birsey varmi, düzeltecek vs. ???
yiyecek, icecek???
birseylerden fayda gören oldumu??

cevaplariniz icin, simdiden tesekkürler!! a.s.

canım öncelikle geçmiş olsun benim eşimin değerleride iyi değil ben keçi boynuzu kürü uyguluyorum daha başlayalı onbeş gün oldu ama çok faydası varmış sanada tavsiye ederim.

Mhb arkadaşlar ben k.k nin yeni üyesiyim yani bi kaç gün oldu. benimde eşimin spermiogramı ve de morfolojisi kötü bende bir haftadır keçi boynuzu kürü kullanıorum.. umarım emeklerimiz boşa çıkmaz. ben başarısız bi tüp bebek denemesinden sonra buna başladık bakalım bi faydasını görücekmiyim.. hepimizin Allah dualarını kabul etsin olmayan herkese yaşatsın Allahım anneligi...

Kızlar bende 2-3 aydır keçiboynuzu pekmezi veriyorum eşime hareket sorunu varsenağlama
allahım en kısa zamanda bizleri bekletmeden bebişlerimizi verir

bende hamile kalmadan önce eşime keçi boynuzu kürü uygulamıştık çok faydalı gerçekten.. pekmezinden daha çok işe yarıyor kaynatıp suyunu içmek..

kizlar,
bu keci boynuzu kürü nasil uygulaniyor???
pekmezmi bu ne oluyor???
biraz daha bilgi verirseniz sevinirim..... a.s

ALLAH`im hic birimizin, isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin..... amin......

bende hamile kalmadan önce eşime keçi boynuzu kürü uygulamıştık çok faydalı gerçekten.. pekmezinden daha çok işe yarıyor kaynatıp suyunu içmek..

canim sen normal iliskiylemi hamile kaldin, yoksa asilama filanmi??
ne kadar süre ugrastiniz bebeginizin olmasi icin??
ALLAH anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah yavrunuzla!
a.s.

canım keçi boynuzunu aktarlardan bulabilirsin yarım litre kaynayan suya altı yada yedi tane keçi boynuzunu kırıp üç dakika ağzı kapalı bir şekilde kaynatıyorsun ve yirmi dakika dinlendirip keçi boynuzlarını içinden çıkarıyorsun ve akşam eşine bir bardak içiriyorsun bunu üç ay uyguluyorsun.

benim eşimin de bir kere çok düşük çıkmıştı sonuçları.sperm üretimi için en önemli besin çinko ve e2 vitamini.biz krem bal ve polen ve arı sütü karışımı yedik(büyük marketlerde satılıyo)ceviz fındık gibi kuruyemişler yedik ve elevit diye bir vitamin kullandık.son olarak da klomen içtik.tabi eşim içi ben hep çoğul konuştum.inan bana 1-2 ay sonra sonuçlara sen bile inanamayacaksın.ha bide keçi boynuzu pekmezi içti.suyunu içmedi.bununyanısıra ağır iş yapmayacak.üşütmeyecek,sıcak banyo yapmayacak.hafif ateşte bile spermler ölebiliyo veya deforme oluyo.varikosel de varsa sıkı çamaşır giymesin.aklıma gelenler bunlar.inşallah işe yarar sizdede

canim sen normal iliskiylemi hamile kaldin, yoksa asilama filanmi??
ne kadar süre ugrastiniz bebeginizin olmasi icin??
ALLAH anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah yavrunuzla!
a.s.
canım ben tüp bebkle hamile kaldım ama bu kürü geç farkettim eşimin değerleri normale dönmüştü son aşılamam da uyguladım bu kürü sonuç 2,5 kat yüksekti sonra tüp bebeğe geçtik zaten o zamanda kullandı eşim..
ama aşılama öncesi doktorum normal yolla hamile kalabileceğimi söylemişti ama olmadı.. sonra bende de pco çıktı zaten..3 sene uğraştık 1,5 yılı normal olacak dendi sonrasında da tedaviye geçtik işde..
güzel dileklerin için saolasın..
Allah inşallah isteyen ve mücadele eden tüm arkadaşlarıma sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin...:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı çok düşüktü doktor söyledi bazı şeyleri yesin diye bunlardan bahsetmek istiyorum sizlere çünkü biz çok faydasını gördük. böğürtlen, ahududu bunları bulamazsanız reçeli olur. dut kurusu, incir, günde iki elma, bıldırcın yumurtası, semizotu, keçiboynuzu,ceviz inşallah sizlere de faydası olur iyi şanslar

@orkide76
canim önerilerin icin tesekkürler!
cocugunuz oldumu? normal iliskiylemi, yoksa tedaviylemi??
bildircin yumurtasini cig olarakmi icti, yoksa pisirerekmi??

sagol a.s.

daha olmadı çocuk ama bu gıdaları yemeden önce tüp bebek yapacak sperm sayısı yoktu şansımız yoktu bu gıdalardan sonra tüp bebek yapacak şansımız oldu. sizlerede iyi şanslar

merhaba arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı çok düşüktü doktor söyledi bazı şeyleri yesin diye bunlardan bahsetmek istiyorum sizlere çünkü biz çok faydasını gördük. böğürtlen, ahududu bunları bulamazsanız reçeli olur. dut kurusu, incir, günde iki elma, bıldırcın yumurtası, semizotu, keçiboynuzu,ceviz inşallah sizlere de faydası olur iyi şanslar

Merhaba arkadaşım önerilerini uygulucam fakat ne miktarda ne zamanlar nasıl yenmeli besinler bunlarlada ilgili de bilgi verir misin acaba şimdiden çok tşk ederim..
a.s.

ben o dönemler hergün bir tabağa biraz dut kurusu birazda incir koyuyordum, böğürtlenle ahududunun zaten reçelini bulmuştum onuda hergün kahvaltıda yedi, bıldırcın yumurtası hergün bir tane çiğ olarak içti, semizotunuda haftada bir ıspanak yemeği gibi pişirdim, keçiboynuzunun reçelini içti o dönem kürünü bilmiyordum yeni öğrendim şimdide kürünü içiyor hergün cevizide hergün yedi. iyi şanslar

ben o dönemler hergün bir tabağa biraz dut kurusu birazda incir koyuyordum, böğürtlenle ahududunun zaten reçelini bulmuştum onuda hergün kahvaltıda yedi, bıldırcın yumurtası hergün bir tane çiğ olarak içti, semizotunuda haftada bir ıspanak yemeği gibi pişirdim, keçiboynuzunun reçelini içti o dönem kürünü bilmiyordum yeni öğrendim şimdide kürünü içiyor hergün cevizide hergün yedi. iyi şanslar

saol tatlım dediklerini yapmaya çalışıcam:1hug:

orkide bıldırcın yumurtası ileri hareketliyi artırır mı acaba bizde sperm sayısı 27 milyon ama ileri hareketli 0

kızlar ileri hareketli sıfır olunca aşılama şansımız düşük mü?bizim ki de 0 dr vitamin verdi parmaton ve evicap.artma olabılırde olmayabılırde. ama genelde olumlu sonuçlar oluyor dedi.3 ay sonra kontrole çağırdı bakalım neçıkacak daha 1 ay var ama

X