- 1 Nisan 2019
- 208
- 74
- Konu Sahibi blackburne
Kilit.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdeyse 7 gün bekledik canım çünkü regl dönemine denk geldi.Sperm testini kaç gün cinsel pehrizden sonra verdi eşin normal de 3 gün 4 gün ilişki olmamalı
Yani normal yolla olması zor gibi görünüyor değil mi?toplam sperm sayısı, ileri hareketli sperm sayısı ve morfoloji düsük malesef
Canım biz marttan beri deniyoruz ben tüm muayeneleri oldum sorun çıkmadı. Eşimi de zar zor götürdüm zaman kaybetmeyelim diye iyi ki götürmüşüm. Boşu boşuna kendimizi heveslendirmişiz. İnsan başına gelmez sanıyor ama geliyormuş. Ve eşim sigara içmez, çok iyi beslenir, çok su içer genel olarak çok sağlıklıdır, kilosu da 10 kilo fazla yani. Neden böyle oldu anlamadım. Başka bir hastanede yenilemeyi düşünüyoruz testiSperm sayısı, hareketi düşük. Morfoloji -şekil olarak normal sperm demek- o da düşük ama çok önemli değil. Ne kadar süredir deniyorsunuz bilemiyorum ama iyi bir ürolog ve tüp bebek uzmanı sizi doğru yönlendirecektir. Canlı sperm olduğu sürece sizde de bir sıkıntı yoksa de tüp bebekle şansınız oldukça yüksek olur
yani zor gibi bence bir tüp bebek merkeziyle görüsün. aşılama ve tüp bebek denenebilir. sonucta canlı hücre var. doğal yoldan zor gibi görünüyor ama tedaviyle güzel sonuc alınır diye düsünüyorumYani normal yolla olması zor gibi görünüyor değil mi?
Bence senin reglin düzenli ise bir doktorla yumurta kontrolü yapıpta birkaç ay normal yolla olmasını dene yada birkaç ay çatlama veya aşılama dene direk tüp bebeğe yönlenme tabii kadın doğum doktoru daha iyi bilir bu konuyu direk doktora git zaman kaybetmeNerdeyse 7 gün bekledik canım çünkü regl dönemine denk geldi.
Teşekkür ederim canım bilgilendirmen içinyani zor gibi bence bir tüp bebek merkeziyle görüsün. aşılama ve tüp bebek denenebilir. sonucta canlı hücre var. doğal yoldan zor gibi görünüyor ama tedaviyle güzel sonuc alınır diye düsünüyorum
Ben de öyle düşünüyorum canım yarın doktorla konuşalım bir de tekrar kadın doğuma gidelim. Ben şu an eşime nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Hiç beklemiyordu böyle bir şey daha söyleyemedim sonuçları tam onu çok seviyorum olmazsa da canı sağolsun.Bence senin reglin düzenli ise bir doktorla yumurta kontrolü yapıpta birkaç ay normal yolla olmasını dene yada birkaç ay çatlama veya aşılama dene direk tüp bebeğe yönlenme tabii kadın doğum doktoru daha iyi bilir bu konuyu direk doktora git zaman kaybetme
Zaten tekrar isterler testi, iyi bir üroloğa görünmenizi tavsiye ederim. Bu arada kötü bir sperm değil bu, benim eşimin sayısı çok iyiydi çok çok az hareket ve morfoloji sorunu vardı doktorumuz gebelik için yeterli demişti mesela. Gebe kalamadım ama sebepsiz infertilite teşhisi kondu. İnanın sağlıklı beslenmekle bile alakası olmayabiliyor, değişken süreçler canınızı sıkmayın herkesin başına gelebilir.Canım biz marttan beri deniyoruz ben tüm muayeneleri oldum sorun çıkmadı. Eşimi de zar zor götürdüm zaman kaybetmeyelim diye iyi ki götürmüşüm. Boşu boşuna kendimizi heveslendirmişiz. İnsan başına gelmez sanıyor ama geliyormuş. Ve eşim sigara içmez, çok iyi beslenir, çok su içer genel olarak çok sağlıklıdır, kilosu da 10 kilo fazla yani. Neden böyle oldu anlamadım. Başka bir hastanede yenilemeyi düşünüyoruz testi
Evet çok değişebiliyor gerçekten bu süreçler. Çok teşekkürler yardımlarınız için en azından artık neden olmadığını biliyoruzZaten tekrar isterler testi, iyi bir üroloğa görünmenizi tavsiye ederim. Bu arada kötü bir sperm değil bu, benim eşimin sayısı çok iyiydi çok çok az hareket ve morfoloji sorunu vardı doktorumuz gebelik için yeterli demişti mesela. Gebe kalamadım ama sebepsiz infertilite teşhisi kondu. İnanın sağlıklı beslenmekle bile alakası olmayabiliyor, değişken süreçler canınızı sıkmayın herkesin başına gelebilir.
İstanbul kartalda intermar var tavsiye ederim orada test verebilirsiniz. Perhiz süresi de 4 günü geçmesin ona da dikkat edinCanım biz marttan beri deniyoruz ben tüm muayeneleri oldum sorun çıkmadı. Eşimi de zar zor götürdüm zaman kaybetmeyelim diye iyi ki götürmüşüm. Boşu boşuna kendimizi heveslendirmişiz. İnsan başına gelmez sanıyor ama geliyormuş. Ve eşim sigara içmez, çok iyi beslenir, çok su içer genel olarak çok sağlıklıdır, kilosu da 10 kilo fazla yani. Neden böyle oldu anlamadım. Başka bir hastanede yenilemeyi düşünüyoruz testi
Bu korkulacak utanılacak bir durum değil. Çağın hastalığı gibi bir şey artık. Cok şükür tedavi yöntemleri var. İçinizi ferah tutunBen de öyle düşünüyorum canım yarın doktorla konuşalım bir de tekrar kadın doğuma gidelim. Ben şu an eşime nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Hiç beklemiyordu böyle bir şey daha söyleyemedim sonuçları tam onu çok seviyorum olmazsa da canı sağolsun.
Kesinlikle öyle. Öneriniz için teşekkür ederim ama malesef büyükşehirde yaşamıyoruz.Bu korkulacak utanılacak bir durum değil. Çağın hastalığı gibi bir şey artık. Cok şükür tedavi yöntemleri var. İçinizi ferah tutun