Gebeliğe Hazırlık Spermiogram Sonucu Yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nisayoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
82
35
31
_20180625_164528.JPG
Kızlar merhaba, eşim test yaptırdı. Üroloji doktoru herhangi bir yorum yapmamış. Sadece gebeliğe engel bir durum söz konusu değil deyip eşimi göndermiş. Ben randevumu aldım bayram tatili nedeniyle gidemedim doktora bu hafta gidicem Allah'ı izniyle... Bu sonuçtan hiç bişey anlamadım. Bilenleriniz varsa bana yazabilir mi Stres de sıkıntıdan artık doktora bile gitmek istemiyorumda işte... İnsanın içindeki ümit yetiyor bişey in peşinden sürüklenmeye...

MERHABA TEKRARDAN BU ZAMANA KADAR HALA GEBE KALAMADIM ARKADAŞLAR SİZE TEKRAR YAPILAN BİR TEST SONUCUNU ATMAK İSTİYORUM SİZCE BİR GELİŞME OLMUŞ MU? EĞRİÇAYIR MARKA POLEN, ARI SÜTÜ RESVERATROL SOLGAR, OMEPA Q10 KULLANDI VE SONUÇ BU HENÜZ DR. A GÖSTERMEDİK. SİZİN YORUMUNUZ NE OLACAK MERAK EDİYORUM...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2161452 Kızlar merhaba, eşim test yaptırdı. Üroloji doktoru herhangi bir yorum yapmamış. Sadece gebeliğe engel bir durum söz konusu değil deyip eşimi göndermiş. Ben randevumu aldım bayram tatili nedeniyle gidemedim doktora bu hafta gidicem Allah'ı izniyle... Bu sonuçtan hiç bişey anlamadım. Bilenleriniz varsa bana yazabilir mi Stres de sıkıntıdan artık doktora bile gitmek istemiyorumda işte... İnsanın içindeki ümit yetiyor bişey in peşinden sürüklenmeye...
Değerler gayet iyi ama normal morfoloji görülemedi yazısını anlayamadım. Anormal %99 ise normal %1 dir. Nasıl görülemedi oluyor. İlginç

Bu yazdığına karşın doktor eşime niye böyle bir açıklama yaptı acaba diye şimdi kafama takılmadı değil yani... Çocuk olayı zaten birer mucizede buna inancım sonsuz.Hayırlısı bakalım...

Evet, morfoloji çok önemli . Ben aktarımı nedeniyle bebeğin sağlıklı olması ve tutunması için. Hatta bundan da önce yumurtanın döllenmesi için sağlıklı spermler olması gerekiyor
%99’u anormalse %1’i normal olması gerekmiyor mu ? Saçma bişey var sanki. Bende %1 ile hamile kaldım bi de.

Medipol hastanesi fatma bilgehan inceledi sonuçları ve tekrar spermiogram testi istedi eşimden. Ya bişey daha sorcam size en az 1.5 ml verilmesi gerektiği yazıyor referans değerleri arasında eşim 0.8 ml vermiş bu morfoloji açısından yetersiz olur mu?

Evet, morfoloji çok önemli . Ben aktarımı nedeniyle bebeğin sağlıklı olması ve tutunması için. Hatta bundan da önce yumurtanın döllenmesi için sağlıklı spermler olması gerekiyor

merhaba tekrar kızlar esenler kdn doğum hastanesine tüm sonuçlarımı alıp gittim eşimin sonucunuda gösterdim bana dediki kadın doğum dr. necip bey sen beraat ettin herşeyin temiz eşin iyi bir ürolog bulsun ve tedavi görsün mutlaka dedi. Benim şimdi size sorum şu malum 1 sene dolmadan devlet bakmıyor . Bizim 1 sene dolmasına 3 ay var . 3 ay boyunca böyle eşime takviyeli gıdalar sunsam ,ceviz ve muz dr. tavsiye etti bu arada ara öğün olarak tüksetsin dedi.Morfoloji ile ilgili düzeltme sağlayabilir miyiz ? Birde tekrar test istedi .haseki de yaptırcak eşim. Özellere kendisi asla güvenmiyor malesef. Haseki de test yaptırAN var mı spermiogram testi? Daha önce bağcılar eğit. araş. da yaptırmıştık..

Buna da bakabilir misiniz doktor bir sorun yok dedi ama ileri hizli gozukmuyor doktor a ile b nin toplamı önemli dedi sorun yok dedi

Eklentiler

• PicsArt_07-13-04.07.54.jpg
    PicsArt_07-13-04.07.54.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 179
Eki Görüntüle 2161452 Kızlar merhaba, eşim test yaptırdı. Üroloji doktoru herhangi bir yorum yapmamış. Sadece gebeliğe engel bir durum söz konusu değil deyip eşimi göndermiş. Ben randevumu aldım bayram tatili nedeniyle gidemedim doktora bu hafta gidicem Allah'ı izniyle... Bu sonuçtan hiç bişey anlamadım. Bilenleriniz varsa bana yazabilir mi Stres de sıkıntıdan artık doktora bile gitmek istemiyorumda işte... İnsanın içindeki ümit yetiyor bişey in peşinden sürüklenmeye...

MERHABA TEKRARDAN BU ZAMANA KADAR HALA GEBE KALAMADIM ARKADAŞLAR SİZE TEKRAR YAPILAN BİR TEST SONUCUNU ATMAK İSTİYORUM SİZCE BİR GELİŞME OLMUŞ MU? EĞRİÇAYIR MARKA POLEN, ARI SÜTÜ RESVERATROL SOLGAR, OMEPA Q10 KULLANDI VE SONUÇ BU HENÜZ DR. A GÖSTERMEDİK. SİZİN YORUMUNUZ NE OLACAK MERAK EDİYORUM...

Eklentiler

• _20181008_172357.JPG
    _20181008_172357.JPG
    26,7 KB · Görüntüleme: 175
Buna da bakabilir misiniz doktor bir sorun yok dedi ama ileri hizli gozukmuyor doktor a ile b nin toplamı önemli dedi sorun yok dedi
Ciddi bi sorun görünmüyor. Doktorun dediği gibi yavaş hareketli de önemli ama hamile kalma süreci uzar. İhtimal azalır.

MerhabA normal yolla mı gebe kaldınız?

X