• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spermini getirene iPhone hediye!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Çin'de bulunan bir hastane, sperm bağışını artırmak için ilginç bir yönteme başvurdu
page_spermini-getirene-iphone-hediye_695833096.jpg

Çin’de azalan sperm bağışları için ilginç bir yöntem geliştirildi.Şangay’da bulunan Renji Hastanesi tarafından başlatılan kampanya, sperm bağışlayanlara iPhone 6S hediye edilecek.

Milliyet'te yer alan habere göre, hastane, kişi başı 950 dolar ödeme yapılacağını da belirtti. Herkesin bağış yapabileceği belirtilirken, bağışlanan spermin asgari 40 milimetre olma şartı bulunuyor. Çin, daha önce böbreklerini satarak iPhone almaya çalışanlarla gündeme gelmişti.
http://t24.com.tr/haber/spermini-getirene-iphone-hediye,310172

Çin'de bulunan bir hastane, sperm bağışını artırmak için ilginç bir yönteme başvurdu

Çin’de azalan sperm bağışları için ilginç bir yöntem geliştirildi.Şangay’da bulunan Renji Hastanesi tarafından başlatılan kampanya, sperm bağışlayanlara iPhone 6S hediye edilecek.

Milliyet'te yer alan habere göre, hastane, kişi başı 950 dolar ödeme yapılacağını da belirtti. Herkesin bağış yapabileceği belirtilirken, bağışlanan spermin asgari 40 milimetre olma şartı bulunuyor. Çin, daha önce böbreklerini satarak iPhone almaya çalışanlarla gündeme gelmişti.
http://t24.com.tr/haber/spermini-getirene-iphone-hediye,310172
çin de sperm bağışına neden ihtiyaç duyulmuş ki Çin de.zaten nufüs kalabalığı yüzünden tek çocuktan fazlası yasak değilmiydi.o spermleri nerede kullanacaklar ki?

Benim olsa veririm zuhahahhaha

http://t24.com.tr/haber/spermini-getirene-iphone-hediye,310172[/QUOT

Neden aynı miktar para değilde iPhone? Gerçekliğine inanmadım. Feci halde kıytırık bi reklam olmuş.

bi de spermin asgari 40 mm olması gerekiyomuş ya, senin ki kriterlerimizi uymadı derlerse bak şenliğe:KK70:
erkekliğime laf mi ediyonuz lan diye girişirler valla:KK48:
Chess Chess zaten bizimkiler sırf bu sebeple kuyruğa girer, en erkek biziz çekişmesi olur, birde Çin'deki hemcinslerine meydan okurlar, biz 80 mm verebiliyoruz, siz kaç mm? Sen Fındık ye:KK70:

Ben erkek olsam sperm bağışında bulunmazdım yahu. :D İsterse dünyayı versinler. :D

Sıfır iphone almak için kim bilir kaç 40 mm doldurur Yurdum erkeği sonra da o iphone lari satar :KK70:

Back
X