Gebeliğe Hazırlık Spermin geri boşalması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Wre

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
170
49
13
35
Merhaba arkadaşlar biz çocuk istiyoruz ama eşimle beraber olduktan sonra sperm geri dökülüyor doktor jel verdi tutması için yine dökülüyor bu durumu bilen anlayan var mı?

Ciddi misiniz bu soruyu sorarken ya millet iyice kafayı yemiş? Zaten normal olan fizyolojik bi durum o

Merhaba arkadaşlar biz çocuk istiyoruz ama eşimle beraber olduktan sonra sperm geri dökülüyor doktor jel verdi tutması için yine dökülüyor bu durumu bilen anlayan var mı?
Zaten dökülür ... Siz kalçanıza yastık vs koyun ki içeride kalabilsin.. Bunu doktorun da söylemiş olması lazımdı ilginç...

Doktor iltihap vardır kanallarda o yüzden geri dökülüyor dedi ilk çocuk da da denedik o zaman dökülmüyordu geri

Doktor iltihap vardır kanallarda o yüzden geri dökülüyor dedi ilk çocuk da da denedik o zaman dökülmüyordu geri
Doktorun dediği doğrudur canım :) dökülür ama az dökülür

Sesli güldüm sadece hadi siz bilmiyorsunuz esinizzde mi bilmiyor norma altına yastık köy zaten normal bise

Yahu hemen gülmeyin arkadaşlar. Tabi geri çıkıcak içerde buharlaşacak hali yok ama anında hepsinin çıkması da normal değil. Mesela benim ilişkiden bi iki saat sonra bile geri geldiği oluyor. Belli ki arkadaşın daha boşalma olduğu gibi çıkıyor yani tüplerle alakalı bişey olabilir doktoru da öyle demiş zaten

Herkeste olan bu yani normal .siz tüm genel kontrollerinizi yaptırın eğer bir bir sorun yoksa Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla meleğinizi nasip eder

Yani ilişki sonrası ayağa kalkınca dökülüyor tabi ki ama içerde biraz kalıyor ki aradan zaman geçince de dökülenler oluyor demek istedim. Biliyosunuz tüplerin tıkalı olması demek rahimden içeri spermlerin geçememesi demek. Bence daha penis içerdeyken tüm spermin dışarı akması bi tıkanıklık olduğu şüphesi doğurabilir ben de olsam şüpheye düşerdim. Burda bi arkadaş yazmıştı doktoru da ona gülmüş tabiki geri akacak demiş ama arkadaş rahim filmi çektirdiğinde iki tüpün de tıkalı olduğunu öğrendi ve açıldıktan sonra eskisi gibi hemen akmadığını eskiden daha yatarken geri geldiğini filmden sonra çok farkettiğini söylemişti

bu mesaji okuyunca ben de endise ettim benim de geri geliyor ama oyle hemen degilse de.. bir sat sonra lavoboda geldi bu iyi bir sey mi mesela

bu mesaji okuyunca ben de endise ettim benim de geri geliyor ama oyle hemen degilse de.. bir sat sonra lavoboda geldi bu iyi bir sey mi mesela
Geri gelmek zorunda zaten. İçerde nereye gidicek? Ayağa kalkınca bi kısmının gelmesi ve zaman geçtikte eriyip sıvı şekilde geri akması gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…