Tüm bu öğelerin arasında gözüm bir "doktor" ifadesi aradı, ancak bulamadı.
Kaşıntı için çözüm arayan siz, eczaneden kuruluk spreyi alıp, aktardan da keten tohumu edinip prezervatif kullanmışsınız.
Fazla bir bağlantı kuramadım ama, bi doktora gidin bence artık.
ben duydum ama nadir de olsa olabiliyor.Aynen ya bir doktora gidin bu kadar sey almadan. Onemli bise olabilir, ayrica sperm alerjisi diye birsey mi var ?hic duymadiydim sasirdim. Siz hemen yarin gidin bence
bi ihtimal onu da düşündüm fakat erkeklerdeki belirtileri eksik tabi. bunu bir ürologla konuşsam daha iyi olcak.kadın doğumcu erkeğin organ hastalıklarını ne kadar bilebilir ki.Eşinde mantar var sürekli sana bulaşıyor.beraber tedavi olun
Vajinayla seyle ugrasılmaz yanlıs yoldasınız hassas seyler bunlar.Onlar icin hazırlanmıs jellere bile güven olmuyor.Tamam otları bende severim de oram icin degil.Tek suya güven olur bu konuda bide doktor
Sizce doktorlar neden var? Bu ne ya aklınıza geleni uygulamışsınız, bitkisel karşım vs. bir tek doktor aklınıza gelmemiş. Bir de sprey almışsınız o alerji yapmış olmasın?
Sperme alerji olabiliyor evet. Siz çocuk yapmaya mı çalışıyorsunuz tam anlayamadım ama vajinanın ıslak kalması mantara neden oluyor. Eşin boşaldıktan sonra mutlaka ayağa kalk ve tuvalete git. O şekilde uyuma.
evet öyle bir alerji var
Doktora gitmen lazım sana anti-alerjik ilaç verebilir. Hamilelik planlıyorsan aşılama yöntemi ile gebelik elde edebilirsin. spermler temizleniyor rahim içerisine verildiği için alerji oluşmuyor. birde desensitiasyon tedavisi diye bişey var.
yani kısaca doktora gitmen şart. çocuk sahibi olmak istiyorsan. ayrıca lütfen aktardan oradan buradan bişeyler alıp yemeyin yaaaa
Ben çok titiz eleştiren biri değilim ama gereksiz açık ve detay anlatmışsın hiç hoş gelmedi bitiremedim okurken.. Bu tarz soruları olanlar keşke cinsellik bölümüne yazmak için ne şart varsa onu yerine getirse de öyle danışsa.. Hak vermeyen olabilir saygı duyarım da hoş değil hiç yanibdv konularına öncelik verildiği için yoksa diğer kısımlara konu açıp üyelerin görmelerini beklemeyene kadar yıl geçiyor.
Konu için yorumum - okuduğum kadarıyla - doktora gidin.
antibiyotikle bir alakası var.fakat adetin ortasında birden bire tüm hastalık bitti.Antibiyotik kullanıyorsanız oda mantar yapıyor.Bende antibiyotik kullanmıştım ve daha kullanma aşamasında çok felaket bir şekilde mantar olmuştum doktor ilacın vucudtan atılım esnasında tahriş ettiğini ve bununda mantara sebep oldugunu söylemişti. Bence bir an önce bir doktora gidin derim
bende eşimde kullanmaya çalışıyoruz.Benim doktorumda keten tohumu ile çörek otunu tavsiye ederdi çok güzel bir karışım ben kullanmadim ama kullanıpta çocuğu olan çok insan biliyorum
ben duydum ama nadir de olsa olabiliyor.
bi ihtimal onu da düşündüm fakat erkeklerdeki belirtileri eksik tabi. bunu bir ürologla konuşsam daha iyi olcak.kadın doğumcu erkeğin organ hastalıklarını ne kadar bilebilir ki.
antibiyotikle bir alakası var.fakat adetin ortasında birden bire tüm hastalık bitti.
bende eşimde kullanmaya çalışıyoruz.
1)Yapıcı eleştri yöneltenlere teşekkür ediyorum.
2)doktora git diyenlere önce zaten hep doktora gittim.ilaç içmekten obez olmaya doğru gidiyorum ilaçların tüm yan etkilerinden sağlığımı kaybedicem.bununla ilgili verilen ilaçlar genelde hormon hapları.insanı obez yapan ilaç veripte zayıfla diyen doktorlar gibi konuşuyorsunuz.yoksa ota çöpe bayıldığıma değil.çözümlerin çözümsüzlüğe götürdüğü için.
3)Dalga geçenlere diyorum.çok mükemmelsiniz ya hala eğlenceniz bitmedi.inşallah site yönetimi bunlara bir çözüm bulur.bir çok üye bunlar yüzünden siteden uzaklaştı.
Son iki bolumu basladim yarida kestim.
Okumadim.
Annem kizar sonra.
doğal yoldan çözüm ararken daha bir doktorluk olursun mu diyorsunKeten tohumu yapiyor soyledigin belirtileri o bitkiler seni col daha farkli ilaclar kullanmak zorunda birakabilir