sperme alerji olabilir mi?

Kocanda kasiniyomus.kocada mantar var buyuk ihtimal osana sen ona bulastirip duruyosun.aktarda vakit harcayana kadar bi doktora git bence

doktora gidersen daha kesin sonuç almış olursun.

Ben çok titiz eleştiren biri değilim ama gereksiz açık ve detay anlatmışsın hiç hoş gelmedi bitiremedim okurken.. Bu tarz soruları olanlar keşke cinsellik bölümüne yazmak için ne şart varsa onu yerine getirse de öyle danışsa.. Hak vermeyen olabilir saygı duyarım da hoş değil hiç yani

Konu için yorumum - okuduğum kadarıyla - doktora gidin.

o kadar rahat ve düzgün ifade etmişsiniz ki kendinizi tebrik ederim gerçekten özgüveniniz için. ben kendimi rahat biri olarak tanımlarım ama bir foruma cinsel ilişkimin detaylarını bu kadar teknik yazmazdım bu benle jinekoloğum arasındaki konuşma şekli :) cidden eleştirmiyorum sadece dikkatimi çekti cesaretiniz hoşuma gitti ne üstüme vazifeyse bilmiyorum yazdım. tavsiyemde diğer arkadaşlarla aynı doktora gidin kulak pamuğunun biraz uzunuyla kültür alıyorlar ertesi gün sonuçlarınız çıkıyor. basit bir işlem.

Antibiyotik kullanıyorsanız oda mantar yapıyor.Bende antibiyotik kullanmıştım ve daha kullanma aşamasında çok felaket bir şekilde mantar olmuştum doktor ilacın vucudtan atılım esnasında tahriş ettiğini ve bununda mantara sebep oldugunu söylemişti. Bence bir an önce bir doktora gidin derim

Of şaka mısınız?
Kafanıza göre "çok ürün almayı düşünüp" sonra eczaneden, aktardan bilmem ne alıp saçma sapan işler yapmışsınız. Bir de buraya yazmışsınız. Yahu bu nasıl bir cehalet? Doktorun "d"sini duydunuz mu acaba konu sahibi? Sadece cinsel ilişkiye girmeyi mi biliyorsunuz siz bu hayatta, hepsi o kadar mı falan diyesim geliyor afedersiniz ama o da pek başarılı değil, detaylı anlatımınıza bakınca.

Doktora gidin bi zahmet.

Edit: Konu sahibinin önceden açtığı konulara bir göz atın derim.

Benim doktorumda keten tohumu ile çörek otunu tavsiye ederdi çok güzel bir karışım ben kullanmadim ama kullanıpta çocuğu olan çok insan biliyorum

Aynen ya bir doktora gidin bu kadar sey almadan. Onemli bise olabilir, ayrica sperm alerjisi diye birsey mi var ?hic duymadiydim sasirdim. Siz hemen yarin gidin bence
ben duydum ama nadir de olsa olabiliyor.

Eşinde mantar var sürekli sana bulaşıyor.beraber tedavi olun
bi ihtimal onu da düşündüm fakat erkeklerdeki belirtileri eksik tabi. bunu bir ürologla konuşsam daha iyi olcak.kadın doğumcu erkeğin organ hastalıklarını ne kadar bilebilir ki.

Vajinayla seyle ugrasılmaz yanlıs yoldasınız hassas seyler bunlar.Onlar icin hazırlanmıs jellere bile güven olmuyor.Tamam otları bende severim de oram icin degil.Tek suya güven olur bu konuda bide doktor

Sizce doktorlar neden var? Bu ne ya aklınıza geleni uygulamışsınız, bitkisel karşım vs. bir tek doktor aklınıza gelmemiş. Bir de sprey almışsınız o alerji yapmış olmasın?

antibiyotikle bir alakası var.fakat adetin ortasında birden bire tüm hastalık bitti.

Benim doktorumda keten tohumu ile çörek otunu tavsiye ederdi çok güzel bir karışım ben kullanmadim ama kullanıpta çocuğu olan çok insan biliyorum
bende eşimde kullanmaya çalışıyoruz.
1)Yapıcı eleştri yöneltenlere teşekkür ediyorum.
2)doktora git diyenlere önce zaten hep doktora gittim.ilaç içmekten obez olmaya doğru gidiyorum ilaçların tüm yan etkilerinden sağlığımı kaybedicem.bununla ilgili verilen ilaçlar genelde hormon hapları.insanı obez yapan ilaç veripte zayıfla diyen doktorlar gibi konuşuyorsunuz.yoksa ota çöpe bayıldığıma değil.çözümlerin çözümsüzlüğe götürdüğü için.
3)Dalga geçenlere diyorum.çok mükemmelsiniz ya hala eğlenceniz bitmedi.inşallah site yönetimi bunlara bir çözüm bulur.bir çok üye bunlar yüzünden siteden uzaklaştı.

Bende alternatif tip tan yanayım ama doktor teshisini koyup , ilacı bu bu deyip , doktora ilaç yerine bi süre bunu kullansam gecmezse ilaca donsem deyip izin aldıktan sonra. Yahu arkadaşım ne cesaretlisiniz kafaniza göre bişeyler alıp sürmeye. Ben bitkileri biliyorum böyle bi cesaret bende yok. Bitki canım nolcak diye basit sanmayin şunları artık bit bitki bilmeden kullanıminda zehir bile olabilir. Esin ve sana gelince muhtemelen eşinde veya ikinizde birden sorun var. Sağlıklı bi gebelik istiyorsanız eğer doktora gidip bütün testlerinizi yaptirmalisiniz. Esinizde biraz daha dikkatli olsun öyle yok kaşıntı yok bilmemne gibi bahane bulmasın. Beraber dokora gidip hepsini anlatmalisiniz.

Korunmadığınız halde bir yıl boyunca hamile kalamazsanız tedavi olmanız gerekiyor. Siz beş yıldır ne yapıyorsunuz? Tabi ki de doktora gideceksiniz.

Sperm alerjisi benim bildiğim acaba sperm alerjim var mı dedirtmez direk hastanelik eder.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2014/06/sperm-alerjisi-seminal-plazma-alerjisi.html

Onun dışında hormon ilaçları kullanmak evet çok zor, yıpratıcı. Ama bunlara ihtiyacınız olduğu için veriyordur doktorlar. Demek ki hormonel bir sıkıntı var. Bu tip bir sıkıntının da otla çöple kolay kolay geçeceğini sanmıyorum. Bence tedavinizi kafanıza göre bırakmayın. Biraz sıkın dişinizi. Ya da başka başka doktorlara gidin. Bütün doktorlar da aynı tedaviyi öneriyorsa artık olun tedavinizi kurtulun.

lütfen artık konularınızı ilgili bölüme açmaya dikkat edin. bu yasaktır ve tekrarlanırsa ban sebebidir

Keten tohumu yapiyor soyledigin belirtileri o bitkiler seni col daha farkli ilaclar kullanmak zorunda birakabilir

Ewet dogal yol dediğin zaten wucudunu hiç bir şey kullanmadan gebeliğe hazırlanması gerekir yada extra birşey yiyip içmeden gebe kalman doğal olur bunlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…