bizdede cıkmıstı 3,5 milyondu biz kullandık tedradox antibiyotık verdiler hepmerhaba kızlar eşimde 4 milyon lökosit çıktı normali 1 milyon yazıyo. ama doktorumuz antibiyotik vermedi. ne kadar kür uygulasak da 4 aydır sonuç aynı. lökosit için bi antibiyotik tavsiyesi olan var mı??
Bende hep tetradox duydum 100 miligram var. Faydası oldu mu sizde peki. Ne zamandir kullanıyosunuz.bizdede cıkmıstı 3,5 milyondu biz kullandık tedradox antibiyotık verdiler hep
Inşallah olur canim rabbim kucagimizi bos bırakmasın.bi önce kullsnmıstık olmustu son kullandıgımızda pek faydası olmadı kullanmıyoruz simdi tüp bebek tedavısındeyim rabbim nasip ederinşallah
Canım benim eşim de lökositten dolayı tedavi görüyor,bir sürü antibiyotik kullandı ama hala aynı değişen bir şey yok,cipro,bactrim forte,tetradoks kullandı ama hala 1,5 milyon lökosit bu lökosit sayısı yüzünden likefikasyon süresi abnormal yani 20 dk da sıvılaşmıyor. Sizde sıvılaşma sorunu var mı peki???merhaba kızlar eşimde 4 milyon lökosit çıktı normali 1 milyon yazıyo. ama doktorumuz antibiyotik vermedi. ne kadar kür uygulasak da 4 aydır sonuç aynı. lökosit için bi antibiyotik tavsiyesi olan var mı??
canım bizde 60 dk idi. en son testte 20 dk düştü şükür. o söylediğin antibiyotikler sanırım etkisi az. bize augmentin 1000 mg verdi 3 hafta kullan dedi. 3 ay sonra test istedi beklemedeyiz şimdilik. kültür testi vericek eşim. antibiyotiğin etkisi 3 ay sonra belli oluyomuş çünkü.Canım benim eşim de lökositten dolayı tedavi görüyor,bir sürü antibiyotik kullandı ama hala aynı değişen bir şey yok,cipro,bactrim forte,tetradoks kullandı ama hala 1,5 milyon lökosit bu lökosit sayısı yüzünden likefikasyon süresi abnormal yani 20 dk da sıvılaşmıyor. Sizde sıvılaşma sorunu var mı peki???
Canım entibiyotiğin etkisi 3 ay sonra değil spermler kendini 3 ay içerisinde yenilediği için 3ay sonraki testen anlaşılır ama 3 ay sonrki testte genellikle hareket sayı ve morfoloji belli oluyor,lökosit antibiyotik kullanımından sonra hemen değişen vir şey. Senin eşinin likefikasyon süresi bu ilacı kullandıktan sonra mı likefikasyonu düzeldi???canım bizde 60 dk idi. en son testte 20 dk düştü şükür. o söylediğin antibiyotikler sanırım etkisi az. bize augmentin 1000 mg verdi 3 hafta kullan dedi. 3 ay sonra test istedi beklemedeyiz şimdilik. kültür testi vericek eşim. antibiyotiğin etkisi 3 ay sonra belli oluyomuş çünkü.
canım bizim lifekasyon süresi keçiboynzundan sonra düzeldi. antibiyotiği geçen ay kullandı eşim. ama bu ay da olmadı bizim bugün adet oldumCanım entibiyotiğin etkisi 3 ay sonra değil spermler kendini 3 ay içerisinde yenilediği için 3ay sonraki testen anlaşılır ama 3 ay sonrki testte genellikle hareket sayı ve morfoloji belli oluyor,lökosit antibiyotik kullanımından sonra hemen değişen vir şey. Senin eşinin likefikasyon süresi bu ilacı kullandıktan sonra mı likefikasyonu düzeldi???
canım lökosit sayıyı ve ileri hareketi etkiliyomuş sadece bunu biliyorum. canlıları öldürüp hareketi düşürüyo diyolar.biz henüz tüp bebek yada aşılama denemedik cnm 1 yıl bekleyin dedi doktorYaa bişi sorcaktim ... lokosit varken sperm çıkmıyor muu??? Siz hiç tuo bebek yaptirdiniz mi??bix dede 2 milyon ... 4 milyondan düştü hep antibiyotik hep antibiyotik...
Yaa bizim zaten sıfır ki...canım lökosit sayıyı ve ileri hareketi etkiliyomuş sadece bunu biliyorum. canlıları öldürüp hareketi düşürüyo diyolar.biz henüz tüp bebek yada aşılama denemedik cnm 1 yıl bekleyin dedi doktor
Peki siz o antibiyotikleri hep içiyor musunuz biz 2 yıl içti esim yine bitmedi.... napsak artık bilemiyorum...canım lökosit sayıyı ve ileri hareketi etkiliyomuş sadece bunu biliyorum. canlıları öldürüp hareketi düşürüyo diyolar.biz henüz tüp bebek yada aşılama denemedik cnm 1 yıl bekleyin dedi doktor
canım sıfır olması başka bişey 1 tane olması bambaşka. sizde hiç çıkış yoksa niye antibiyotik kullandırıyo anlamadım.zaten antibiyotik başlıbaşına sperm sayısını düşüren bi ilaç. eşinizin hormonlarına bakıldı mı? bence bitkisel kürleri bi deneyin hormonlarda sorun yoksa eğer. keçiboynuzu filanYaa bizim zaten sıfır ki...
Arkadaşım bizi doktor enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi. . Araştırma yapılsın benden de eşime gecenilirmis bu lokositler ... benimde ayrıntılı kükürt ile araştırma yapilcajmis bilgin olsun sende böyle bişi deneyebilirsinizz. .... lokosit araştıracak nereden geliyor diyecanım sıfır olması başka bişey 1 tane olması bambaşka. sizde hiç çıkış yoksa niye antibiyotik kullandırıyo anlamadım.zaten antibiyotik başlıbaşına sperm sayısını düşüren bi ilaç. eşinizin hormonlarına bakıldı mı? bence bitkisel kürleri bi deneyin hormonlarda sorun yoksa eğer. keçiboynuzu filan
biz evlendikten sonra korunduk o koruma da benim rahmin prezervatif ten bişi kapmış olabilirmiş lokosit te kadın da aşırı kolay urermis ...eşime benden gecebilirmis biz ikimizde detaylı inceleyecekler..Rabbim kolaylastirsin inşaAllah ... sizde kökünü araştırınCanım benim eşim de lökositten dolayı tedavi görüyor,bir sürü antibiyotik kullandı ama hala aynı değişen bir şey yok,cipro,bactrim forte,tetradoks kullandı ama hala 1,5 milyon lökosit bu lökosit sayısı yüzünden likefikasyon süresi abnormal yani 20 dk da sıvılaşmıyor. Sizde sıvılaşma sorunu var mı peki???
canım antibiyotik kullandık biz ama tekrar kontrole gidemedik malesef. doktor sperm kültür testi istedi.Arkadaşım bizi doktor enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi. . Araştırma yapılsın benden de eşime gecenilirmis bu lokositler ... benimde ayrıntılı kükürt ile araştırma yapilcajmis bilgin olsun sende böyle bişi deneyebilirsinizz. .... lokosit araştıracak nereden geliyor diye
canım bizim dr umuz bu kadar antibiyotik kullanmışsınız,eğer lökosit olsaydı geçerdi bu kadar antibiyotikten sonra,muhtemelen cihazlar yeni oluşmaya başlayan spermleri lökosit olarak algılıyor ondan kaynaklıdır dedi. Hareket ve morfoloji düşük eşimde.Eşim şimdi proxeed plus,evicap,zinco ve propolisli bir ilaç kullanıyor. Dr sadece proxeed yeterli dedi ama yine de vitamin alıyor eşim,bir de keçi boynuzu pekmezi içiyor.biz evlendikten sonra korunduk o koruma da benim rahmin prezervatif ten bişi kapmış olabilirmiş lokosit te kadın da aşırı kolay urermis ...eşime benden gecebilirmis biz ikimizde detaylı inceleyecekler..Rabbim kolaylastirsin inşaAllah ... sizde kökünü araştırın