- 5 Ekim 2020
- 2.781
- 3.988
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Morfoloji ve ileri hız önemli bildiğim kadarıyla,sizde ileri hızda problem var , dollenmek üzere tüplere ulasabilenler de ileri hareketli olanlar canim o yuzden gebe kalmana olumsuz etkisi olabilirEşim sperm testi verdi bu hafta doktora gidecek sonuclarin cok iyi olmadiginin farkindayim ama anlayanlar da biraz bilgi verebilirse cok sevinirim
Malesef %39dan %13e dusmüşMorfoloji ve ileri hız önemli bildiğim kadarıyla,sizde ileri hızda problem var , dollenmek üzere tüplere ulasabilenler de ileri hareketli olanlar canim o yuzden gebe kalmana olumsuz etkisi olabilir
Neden peki, doktor bişey dedi mi, varikosel filan yok dimi?Malesef %39dan %13e dusmüş
Daha gidemedi bakalim bu hafta gidecek insallah gecen sene bakilmusti varikosel yoktu ama 1 senede degismis de olabilirNeden peki, doktor bişey dedi mi, varikosel filan yok dimi?
Ilk test verdiginde ileri hareket %39du bana o bile dusuk gelmisti e vitamini haric dediginiz herseyi yaptim her aksam muz ceviz findik ve keciboynuzu suyu sabahlari proxeed diye bir vitamin var ondan icti tekrar test verdiginde dedim en dusuk %45 olmustur ama %13u gorunce ikimizde şok oldukGeçmiş olsun canım ileri haraketlilik ve toplam haraketlilik düşük morfolojisi normal cıkmış doktor takviye vermedi mi Sayısı onla artar haraket de artar düzenli kullanırsa eşin kendinde keçiboynuzu pekmezi yada keciboynuzunun kendini kaynatıp içirebilirsin ek E vitamini kullanabilirsin bitter muz ceviz bunlar iyi geldiğini burdan öğrendim ben de ama doktorun verdiği takviyeyi eşin düzenli kullansın geçmiş olsun
Sitres mi yaptı acaba örnek verirken o bile cok etkiliyo keciboynuzu pekmezi artı suyunun yanında bi de evicap E alın 200 mg olandan burda okudum ben de önceki ve sonraki örnek verislerinde baya artıs olmus belki sitres yaptığından öyle cıkmısyır dediğiniz takviyeyi de cok duydum burdaIlk test verdiginde ileri hareket %39du bana o bile dusuk gelmisti e vitamini haric dediginiz herseyi yaptim her aksam muz ceviz findik ve keciboynuzu suyu sabahlari proxeed diye bir vitamin var ondan icti tekrar test verdiginde dedim en dusuk %45 olmustur ama %13u gorunce ikimizde şok olduk
Insallah oyledirSitres mi yaptı acaba örnek verirken o bile cok etkiliyo keciboynuzu pekmezi artı suyunun yanında bi de evicap E alın 200 mg olandan burda okudum ben de önceki ve sonraki örnek verislerinde baya artıs olmus belki sitres yaptığından öyle cıkmısyır dediğiniz takviyeyi de cok duydum burda