Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa test verdik sonuçlar nasıl sizceen
En iyi doktor cevap verir size ama ileri hız 0 diyor buda gebelikte sıkıntı yaratabilicek bir durum diye biliyorumİlk defa test verdik sonuçlar nasıl sizce
Sperm testini nasıl yapıyorlar? Bende eşimin yaptırmasını istiyorum ama nasıl yapılacağı konusunda bilgimiz yokİlk defa test verdik sonuçlar nasıl sizce
Varisşkosel nedirDoktor en iyisini söyler. Ama morfoloji epey düşük sınır altında onunla da gebe kalan var elbet ama ileri hız sıfır bunun için takviye önerebilir. Varikosel var mı diye bakacaktır
Eşim evde yapıp hemen götürdü örneği gerisini bende bilmiyorum ilk defa yaptırdıkSperm testini nasıl yapıyorlar? Bende eşimin yaptırmasını istiyorum ama nasıl yapılacağı konusunda bilgimiz yok
Anladım canım saolEşim evde yapıp hemen götürdü örneği gerisini bende bilmiyorum ilk defa yaptırdık
Üstün körü bildiğim kadarıyla tesisler de olan damarlar ile alakalı problemler doğuştan gelen bir şey ama ilaç ve ameliyat ile çaresi var çok yakın bir zamanda hızı böyle sıfır çıkan bir arkadaşımızın eşi ameliyat oldu inşallah düzelecekVarisşkosel nedir
Ama hiç beklemeyin derim hemen yaptırınAnladım canım saol![]()
Anladım çok geçmiş olsun bakalım doktor ne dicekÜstün körü bildiğim kadarıyla tesisler de olan damarlar ile alakalı problemler doğuştan gelen bir şey ama ilaç ve ameliyat ile çaresi var çok yakın bir zamanda hızı böyle sıfır çıkan bir arkadaşımızın eşi ameliyat oldu inşallah düzelecek
Nekadar zamandır bebek için demiyorsunuz ilk kez eşiniz tahlil verdi sanırımAnladım çok geçmiş olsun bakalım doktor ne dicek
1 yıl oldu korunmasız ilişki evet ilk defa tahlil verdi salı doktora gidecek duruma göre ilaç falan verirse tekrar yaptırırız testi benre sonuçlarımı yarın göstericemNekadar zamandır bebek için demiyorsunuz ilk kez eşiniz tahlil verdi sanırım
İnşallahh hayırlı sonuçlar olsun1 yıl oldu korunmasız ilişki evet ilk defa tahlil verdi salı doktora gidecek duruma göre ilaç falan verirse tekrar yaptırırız testi benre sonuçlarımı yarın göstericem
Aslında şimdiye kadar çok şükür bi sıkıntımız olmadı hamile kalabiliyorum ama kaldıklarımda biri kimyasalla sonuçlandı diğeri de kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemediğimden önlemlerimi almak istiyorumAma hiç beklemeyin derim hemen yaptırın
Çok zor bi durum Allahım sağlıklı gebelik nasip etsinAslında şimdiye kadar çok şükür bi sıkıntımız olmadı hamile kalabiliyorum ama kaldıklarımda biri kimyasalla sonuçlandı diğeri de kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemediğimden önlemlerimi almak istiyorum![]()