• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sperm testinden anlayan varmı?

Attım canım saol

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 136
Üzülmeyin , Rabbim nasip ederse öyle de eder , arı sütü kullanmaya başlayın bir de

Tüp bebek fln olurmu? Urolojiye yönlendirmiş doktor bide ona gidelim bakalım ne dicek
bu değerle tüp bebekte olmaz malesef, önce tedavi olması gerekiyo eşinin. ürolog bilgilendirir zaten destekleyici ilaçlar verirç

Üzülmemek elde değil ilk şok dayım şuanda 9 aydır her hüsran meğer sebep buymuş :KK14:

Kendi kuzenimi anlatayım 10 yıldır çocukları olmuyordu seninkinden daha beter bir sonuç vardı eşine dair doktor imkansız diyordu ki artık tüp bebek tedavisi için gitmişlerdi , doktor kan tahlillerini istedi ve hamilesin zaten Dedi , olmayacak diye kafasından attığı Zaman olmuş ve erkek Bebek , doğumuna da çok az kaldı üstelik . Biraz sizde kafanızda olmuyor olmayacak diye düşünceyi atın kafanızdan birlikte olmanın bile ne kadar güzel olduğunu düşünerek deneyin

bu değerle tüp bebekte olmaz malesef, önce tedavi olması gerekiyo eşinin. ürolog bilgilendirir zaten destekleyici ilaçlar verirç
Anldım canım saol yardımcı oldun takdiri ilahi ne diyim beklemediğim bişeydi oyüzden kötü oldum Allah isteyen herkese nasip etsin

Anldım canım saol yardımcı oldun takdiri ilahi ne diyim beklemediğim bişeydi oyüzden kötü oldum Allah isteyen herkese nasip etsin
beklenmiyo tabi. istediğin an hemen olur diye hayallerde yaşarken, hayat sana acı bişekilde gerçeklerle yaşamayı öğretiyo :KK43:

Back