Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlayan biri varsa test sonucunu atıcam biri bana net açıkşasınne öğrenmek istiyosun
Umarım iyi bişey söylersinat ben artık tecrübeliyim
Ee nediyosun?at ben artık tecrübeliyim
malesef iyi bişey söyleyemicem. açıklamada bile yazmış yeterli sperm olmadığından değerlendirme yapılamadı diye.Umarım iyi bişey söylersin
malesef iyi bişey söyleyemicem. açıklamada bile yazmış yeterli sperm olmadığından değerlendirme yapılamadı diye.
en az 15 milyon sperm olması gerekiyo sizde 1000 tane
Tüp bebek fln olurmu? Urolojiye yönlendirmiş doktor bide ona gidelim bakalım ne dicekmalesef iyi bişey söyleyemicem. açıklamada bile yazmış yeterli sperm olmadığından değerlendirme yapılamadı diye.
en az 15 milyon sperm olması gerekiyo sizde 1000 tane
üzülme diyemicem.bizde 2,5 yıldır uğraşıyoruz, yeterli spermde var hızıda iyi kısmet olmayoınca olmuyo doktor ne diyo ameliyat diyodur heralde
Üzülmemek elde değil ilk şok dayım şuanda 9 aydır her hüsran meğer sebep buymuşÜzülmeyin , Rabbim nasip ederse öyle de eder , arı sütü kullanmaya başlayın bir de
Sadece urolojiye yönlendirmi canlı hücre yok demiş bakalım hayırlısıüzülme diyemicem.bizde 2,5 yıldır uğraşıyoruz, yeterli spermde var hızıda iyi kısmet olmayoınca olmuyo doktor ne diyo ameliyat diyodur heralde
bu değerle tüp bebekte olmaz malesef, önce tedavi olması gerekiyo eşinin. ürolog bilgilendirir zaten destekleyici ilaçlar verirçTüp bebek fln olurmu? Urolojiye yönlendirmiş doktor bide ona gidelim bakalım ne dicek
Üzülmemek elde değil ilk şok dayım şuanda 9 aydır her hüsran meğer sebep buymuş
Anldım canım saol yardımcı oldun takdiri ilahi ne diyim beklemediğim bişeydi oyüzden kötü oldum Allah isteyen herkese nasip etsinbu değerle tüp bebekte olmaz malesef, önce tedavi olması gerekiyo eşinin. ürolog bilgilendirir zaten destekleyici ilaçlar verirç
beklenmiyo tabi. istediğin an hemen olur diye hayallerde yaşarken, hayat sana acı bişekilde gerçeklerle yaşamayı öğretiyoAnldım canım saol yardımcı oldun takdiri ilahi ne diyim beklemediğim bişeydi oyüzden kötü oldum Allah isteyen herkese nasip etsin