- 28 Eylül 2023
- 8
- 1
- 30
-
- Konu Sahibi Devedekulak
Bazı değerlerin üzeri pembe renkli görünüyor sıkıntı yok inşallahİyi görünüyor
Değerler gayet güzel hareketlilik özellikle çok iyi sayıda tam sınır olması gerektiğini gibi sadece normal gebelik için sayı yükselsin diye takviye kullanabilir totalde 39 ml olması gerekiyor sayının 33 ml çıkmış gayet güzel aslında zaten hareketlilik öneml
Çok teşekkür ederim içime kurt düşmüştü vallaDeğerler gayet güzel hareketlilik özellikle çok iyi sayıda tam sınır olması gerektiğini gibi sadece normal gebelik için sayı yükselsin diye takviye kullanabilir totalde 39 ml olması gerekiyor sayının 33 ml çıkmış gayet güzel aslında zaten hareketlilik önemli eşimizinde hareketlilik değerleri çok iyi
Ne demek rica ederimÇok teşekkür ederim içime kurt düşmüştü valla
Evet daha Yeni başladık sayılır 4 ay kadar oldu. Kendim için de gittim polikistik over çıktı bende. Test yaptı TSH biraz yüksek çıktı Troidin hamileler için 2.5 in altı olması gerekiyormuş Endokrine yönlendirdi orda normal değer aralığında çıktı fakat 2.5 in altına indirmek için ilaç verdi 1 ay sonra gel dedi. Bakalım inşallah rabbim nasip eder de zor olmazNe demek rica ederimgebelik mi düşünüyorsunuz
Hiç sıkmayın canınızı stresten uzak durun olmuyor diye yıpratmayın kendinizi Allah ol deyince oluyor. Pkos ileri derece mi pekiEvet daha Yeni başladık sayılır 4 ay kadar oldu. Kendim için de gittim polikistik over çıktı bende. Test yaptı TSH biraz yüksek çıktı Troidin hamileler için 2.5 in altı olması gerekiyormuş Endokrine yönlendirdi orda normal değer aralığında çıktı fakat 2.5 in altına indirmek için ilaç verdi 1 ay sonra gel dedi. Bakalım inşallah rabbim nasip eder de zor olmaz
Evet stres yapmamam lazım kilo vermem lazımmış. Yok doktor bunla alakalı bişey demedi yani. Doktorumu değiştireceğim ama bu gittiğimde. Siz de mi bebek düşünüyorsunuzHiç sıkmayın canınızı stresten uzak durun olmuyor diye yıpratmayın kendinizi Allah ol deyince oluyor. Pkos ileri derece mi peki
Evet kilo çok önemli gerçektenEvet stres yapmamam lazım kilo vermem lazımmış. Yok doktor bunla alakalı bişey demedi yani. Doktorumu değiştireceğim ama bu gittiğimde. Siz de mi bebek düşünüyorsunuz
Evet kilo çok önemli gerçekten
Tiroid düzelir ama pkos daha önemli bence
Ben tüp bebek tedavisindeyim
Ben evlendigimde 55 58 civariydim. 1 buçuk yılda bayağı kilo aldım 70 oldum. Adetim duzensizlesmeye başladı stres derken şu an 64 e kadar verdim. Pkost sanırım genetikmis. Çoğu kadın pkoslu ama hamile kalabiliyomus çocuk olması için kilo vermek farz oldu. Sizin problem neydi tüp e yoneldiniz? Gebelik sürecini hiç bilmiyorum benEvet kilo çok önemli gerçekten
Tiroid düzelir ama pkos daha önemli bence
Ben tüp bebek tedavisindeyim
Onlar daha iyi olanlar mesela normalde morfoloji 4 normali sizinki 5Bazı değerlerin üzeri pembe renkli görünüyor sıkıntı yok inşallah
Bizim sorunumuz sperm kaynaklı canım eşimin sperm sayı ve morfoloji sorunu vardıBen evlendigimde 55 58 civariydim. 1 buçuk yılda bayağı kilo aldım 70 oldum. Adetim duzensizlesmeye başladı stres derken şu an 64 e kadar verdim. Pkost sanırım genetikmis. Çoğu kadın pkoslu ama hamile kalabiliyomus çocuk olması için kilo vermek farz oldu. Sizin problem neydi tüp e yoneldiniz? Gebelik sürecini hiç bilmiyorum ben
Anladım canım tedavisi vardır inşallahBizim sorunumuz sperm kaynaklı canım eşimin sperm sayı ve morfoloji sorunu vardı