- 23 Eylül 2024
- 330
- 103
- 30
-
- Konu Sahibi solmaztamar
Merhaba aynı sey biz de de var viskozite anormal çıktı cevap bulabildiniz mi tedavi mi olmak gerekir gebeliğe engel bir durummuymusİyi akşamlar,
Sperm testinde +++ viskozite nedir ? (3 artılı)
Bildiğim kadarıyla + olmaması lazım. Eşimi 3 ay önce test yaptırdğımızda ++ viskozite çıkmıştı yani 2 artılı, şimdi ise 3 olmuş..
İreli haraketlilik çok şükür 3 aylık pehrizi sürecinde 31'den 45'e yükselmiş..
Nasil anormal ? 2 artili mi 3mu 4 mu?Merhaba aynı sey biz de de var viskozite anormal çıktı cevap bulabildiniz mi tedavi mi olmak gerekir gebeliğe engel bir durummuymus
Bizim testte anormal yazıyor artili bir şey yazmamislarNasil anormal ? 2 artili mi 3mu 4 mu?
Cozum bulamadik. Yurt disinda yasadigimiz icin memlekete gitmeyi bekliyoruz. Gittikden sonra belli olacak. Ama da eskiden uroloji doktoru sorun demisti 3 artili olmasina. Kaygan degil yani. Zor bu durumda cocuk olmasi da. . . Oysaki o kadarlik diet pehriz yaomisti esim..
HmmmBizim testte anormal yazıyor artili bir şey yazmamislar
Biz de böyle bir sorun yoktu morfolojisi yüzde 1 altındaydı asilama olduğum gün aynı gündeki testte viskozite anormal çıktı zaten olumsuz oldu asilamamHmmm
+ seviyyesini gosteriyor. 4 seviyyeye ayriliyor.
1. +
2. ++
3. +++
4. ++++
Bizde once 2ci seviyyeydi sonra 3 aylik multivitaminler, spor , pehrizler yapmamiza ragmen 3cu seviyyeye yukseldi. Bir tek ileri haraketliligi duzelte bildik. %5-10 artirdik.
Üroloji ye mi gitmek gerekir bilmiyorum biz de mfk takviyeleri kullanıyoruz eğer onlar bitince de duzelmezse urolojiye gidicez belki sonra bir daha asilama deneriz ama dr bize aslında bu asilamadan sonra tüp bebek önerdi ben yapmadım mfk takviyelerini denemek istedim bakalim 3 ay kullanicaz inşallah faydası olurHmmm
+ seviyyesini gosteriyor. 4 seviyyeye ayriliyor.
1. +
2. ++
3. +++
4. ++++
Bizde once 2ci seviyyeydi sonra 3 aylik multivitaminler, spor , pehrizler yapmamiza ragmen 3cu seviyyeye yukseldi. Bir tek ileri haraketliligi duzelte bildik. %5-10 artirdik
Ben morfolojiden bahs etmiyorum. Viskoziteden bahs ediyorum. Zaten artilarin hepsi anormal demek. Ama ayrintili sekilde cogu yer inceleyip aciklamaya hangi seviyyede oldugunu yazmiyor. Onu urolojiye giderken bi sorun isterseniz.Biz de böyle bir sorun yoktu morfolojisi yüzde 1 altındaydı asilama olduğum gün aynı gündeki testte viskozite anormal çıktı zaten olumsuz oldu asilamam
Iste en son viskozite de anormal çıkınca tedirgin oldum urolojiye gideriz muhtemelen morfolojiyi gene hadi takviye fln dedik ama viskozite biraz farklı gibiBen morfolojiden bahs etmiyorum. Viskoziteden bahs ediyorum. Zaten artilarin hepsi anormal demek. Ama ayrintili sekilde cogu yer inceleyip aciklamaya hangi seviyyede oldugunu yazmiyor. Onu urolojiye giderken bi sorun isterseniz.
Gecmis olsun size de bu arada
Demek ciddi sorun viskozite
Ben de dusunuyordum en kotu olmuyorsa tup bebege basvururum(
Kullanin, InsAllah faydasi olur. Kisiden kisiye degisiyor durumlar. Bize uroloji enfeksiona dair testler yaptirsaniz iyi olur demisti biz dikkate almamistik. Ama keske yaptirsaydik.Üroloji ye mi gitmek gerekir bilmiyorum biz de mfk takviyeleri kullanıyoruz eğer onlar bitince de duzelmezse urolojiye gidicez belki sonra bir daha asilama deneriz ama dr bize aslında bu asilamadan sonra tüp bebek önerdi ben yapmadım mfk takviyelerini denemek istedim bakalim 3 ay kullanicaz inşallah faydası olur
Kullanin, InsAllah faydasi olur. Kisiden kisiye degisiyor durumlar. Bize uroloji enfeksiona dair testler yaptirsaniz iyi olur demisti biz dikkate almamistik. Ama keske yaptirsaydik.
Peki siz urolojiye mi gideceksiniz yoksa alternatif bir şey var mı ben de deneyeceğim varsa gitmeden