Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sperm hareket bozuklukları (asthenozoopermia) erkek infertilitesi nedenleri arasında önemli bir yer tutmaktadır.
nette boyle yazıyor cnım
canım hareketsiz bana fazla gibi geldi ayrıca yavaşta ilerliyor inş tez zamanda doktorun yardımıyla düzelirde bebek sahibi olursunuz canım benim eşimde üçüncü spermini verecek önümüzdeki hafta hep heyecanla bekliyorum ve sonuç çok iyi çıkıyor ama gel gelelim bebek olmuyor en kötüsüde bu işte sebepsiz inferfilite.
:a015::a015::a015::a015::a015:
öyle hemen surat asmak yok seda hanım. Allah dermansız dert vermesin. inşallah Allah ın izniyle ve dr unuzun yardımıyla en kısa sürede halledersiniz bu işi. hem Rabbim ol dedikten sonra bir uyuşuk spermle de olur o iş sen hiç merak etme.
eşine bol bol keçiboynuzu yedirmeni öneriyorum. spermler üzerinde harika etkileri olduğunu okudum. ve ilişkiden 2 saat kadar önce sert bir kahve de sperm hareketlerini arttırıyormuş. içini ferah tut, inşallah en kısa zamanda hamile olduğun haberini alırız canım :1hug:
canım sperm 20 milyonun altında olduğu zaman sorun var die biliyorum.görüldüğü kadarıyla seninki 24 milyon.eşimdende istemişlerdi 6-7 ay önce bak sonuçları veriyorum.
ph: 8.5
hacim: 2cc
görünüm: h.opak
viskosite:akıcı
sayı: 72 milyon/cm3
hareket
1/2 saat %=80(+3+4)
1 saat %=80(+3+4)
2 saat%=80(+3+4)
%3 baş
%2 boyun
%1 kuyruk
bu değerlere göre sperm sayı,hareket,vs..durumlarında sorun olmadığını söyledi.seninkinde sonuç ASTHENOZOOSPERMIA denilmiş.ASTHENOZOOSPERMIA sperm hareket bozukluğu anlamına gelmektedir.yani sorun sperm hareket bozukluluğundan kaynaklanmakta.
hareketsizlikde bi sorun değilmiki