- 11 Mayıs 2024
- 78
- 24
- 3
- 24
- Konu Sahibi hayale giden yol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim biraz anlıyor gösterdim ona 11 milyon sperm sayısı bu sayının yüzde 74 ü hareketsizmiş iyi değil ama çok kötü de değil dediSperm sonucuna bakabilir misiniz benim için çok önemli ayın 19 una kadar ölürüm meraktan çok mu kötü iyi mi
Ay rica etsem bide benimkini yorumlasa aşılama sürecindeyiz biz de adeti bekliyoruzEşim biraz anlıyor gösterdim ona 11 milyon sperm sayısı bu sayının yüzde 74 ü hareketsizmiş iyi değil ama çok kötü de değil dedi
Sordum canm sayısı güzel ama ileri hareketlilik az dediAy rica etsem bide benimkini yorumlasa aşılama sürecindeyiz biz de adeti bekliyoruz
Sigara içiyosa eşin bıraksn yada azaltsn bide keçi boynuzu özü falan içsin doktorlar takviye gıdalar verio yada onlardan kullansınAy rica etsem bide benimkini yorumlasa aşılama sürecindeyiz biz de adeti bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canımSigara içiyosa eşin bıraksn yada azaltsn bide keçi boynuzu özü falan içsin doktorlar takviye gıdalar verio yada onlardan kullansın
Merhaba rica etsem eğer görürseniz bizimkini de yorumlayabilir misiniz?Eşim biraz anlıyor gösterdim ona 11 milyon sperm sayısı bu sayının yüzde 74 ü hareketsizmiş iyi değil ama çok kötü de değil dedi
Canım sordum iyi hareketsiz sperm sayısı biraz fazla ama iyi yinede dediMerhaba rica etsem eğer görürseniz bizimkini de yorumlayabilir misiniz?
Perhiz süresi biraz uzundu 7 gün falandı acaba onunla ilgili olabilir mi?Canım sordum iyi hareketsiz sperm sayısı biraz fazla ama iyi yinede dedi
Çok teşekkür ederim bu arada doktor toplam hareket biraz az dedi takviye verdi üzülmüştük birazCanım sordum iyi hareketsiz sperm sayısı biraz fazla ama iyi yinede dedi
Yani belkide ama sigara çok etkiliyo demişti bizim doktorumuz amaan 1 tane sperm yeterli oluyo 1 yumurtaya hiç bişey olmaz en kötü tüp bebek tedavisi yapılır sağlık olsundaPerhiz süresi biraz uzundu 7 gün falandı acaba onunla ilgili olabilir mi?
Doktor da kötü konuşmadı zaten hani kötü değil ama iki tarafı da tamamen sağlıklı hale getirelim şans daha çok artsın dedi. Sigarayı azalt en kötü dedi. Benim de hormonlar iyi tüpler açık. Çarşamba günü rahim filmi çektirdim ben de. Bakalım inşallah nasip olur isteyen herkeseYani belkide ama sigara çok etkiliyo demişti bizim doktorumuz amaan 1 tane sperm yeterli oluyo 1 yumurtaya hiç bişey olmaz en kötü tüp bebek tedavisi yapılır sağlık olsunda
Amin canım inşallah Allah bakabilecek herkese nasip etsin inşallahDoktor da kötü konuşmadı zaten hani kötü değil ama iki tarafı da tamamen sağlıklı hale getirelim şans daha çok artsın dedi. Sigarayı azalt en kötü dedi. Benim de hormonlar iyi tüpler açık. Çarşamba günü rahim filmi çektirdim ben de. Bakalım inşallah nasip olur isteyen herkese
Allah razı olsun sizden eşinizden ne güzel yardımcı olmuşsunuz hanımlaraAmin canım inşallah Allah bakabilecek herkese nasip etsin inşallah