Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkinde iyi demişti kıyaslama yap istersenkızlar anlayan varmı henüz sonuc için doktora gitmedik eşimin sperm testi
Değerler normal görünüyor. Sadece viskozite var. Ne kadar süredir gebelik olmuyordu?kızlar anlayan varmı henüz sonuc için doktora gitmedik eşimin sperm testi
İleri Hız düşük hareketsız cok fazla yuzde 50 si hareketsız sperm sayısı ıyı ama harekette sıkıntı varkızlar anlayan varmı henüz sonuc için doktora gitmedik eşimin sperm testi
5 yıldır olmuyo gebelikDeğerler normal görünüyor. Sadece viskozite var. Ne kadar süredir gebelik olmuyordu?
Dün benim eşimde sprem testi verdi bakalım nasıl çıkacak inşallahkızlar anlayan varmı henüz sonuc için doktora gitmedik eşimin sperm testi
Viskoziteyi çoğu doktor önemsemiyor ama bence önemli. İstedikleri bir durum değil. Tüp bebek denemediniz mi?5 yıldır olmuyo gebelik
birtane çocugum var ikinci olmuyor benm herşeyim normal rahim filmi hormonlar çok iyiViskoziteyi çoğu doktor önemsemiyor ama bence önemli. İstedikleri bir durum değil. Tüp bebek denemediniz mi?
Sizin tüm testleriniz yapıldı mı?
Tüp bebek?birtane çocugum var ikinci olmuyor benm herşeyim normal rahim filmi hormonlar çok iyi
viskozite nedirViskoziteyi çoğu doktor önemsemiyor ama bence önemli. İstedikleri bir durum değil. Tüp bebek denemediniz mi?
Yoğun kıvamviskozite nedir
Tüp bebek aşılama yapılacak bu etapta
doktor normal demiş az önce gitti sonuclar içinViskoziteyi çoğu doktor önemsemiyor ama bence önemli. İstedikleri bir durum değil. Tüp bebek denemediniz mi?
Süperdoktor normal demiş az önce gitti sonuclar için
Ben yıne soyluyorum ılerı hızı cok dusuk kecıboynuzu kuru yada pakmezını kullansanız hızda artıs olur hdoktor normal demiş az önce gitti sonuclar için
banada öyle geliyor ama doktor normal demiş eşime inandıramıyorum sen doktormusun diyor ama aşılama iyi olur belki canlı sperm direk verilirseBen yıne soyluyorum ılerı hızı cok dusuk kecıboynuzu kuru yada pakmezını kullansanız hızda artıs olur h