- 30 Ağustos 2022
- 10
- 5
- 32
- Konu Sahibi Gulsen4135
Mrblar hepinize.. 11 ay önce hamile kaldım, fakat 7 haftalikken düşük yaşadim. Doktorum 3 ay korunmamizi akabinde denememizi söyledi, 8 aydır deniyoruz çocuk sahibi olamadık.. 4 5 kez hastaneye gittim testler yaptırdım kan testi yaptırdım hiçbir sorun görünmedi. En sonunda eşim hastaneye giderek sperm testi verdi, sperm sonucunun fotoğrafını ekledim lütfen yorumlar mısınız.. 3 ayrı doktor sperm sayısı ve hareketlilik sayısının düşük olduğunu söyledi. Bir doktor ise hiçbir sorun olmadığını sonuçların normal olduğunu söyledi. Daha sonra eşimde varikosel olabileceği söylendi, eşime ekranda hicbi sorun olmadığını söyledi hemşire yinede doktorunuza danışın dedi. Doktor ise eliyle eşimin özel bölgesini kontrol ettiğinde varikosel var dedi. Ekranda bazen doğru sonuçlar vermiyor dedi. Daha sonra ameliyat gerekli fakat birkere çocuk olup düştüğü için önce vitamin takviyesi deneyelim dedi ve bugün astemega plus adında bir ilaç yazdı, tecrübeli arkadaşlar varsa lütfen ne yapmamız gerekiyor şu an bende eşimde çok üzgünüz ne yapacağımızı bilmiyoruz.. Rabbim kimsenin kucağını çocuksuz bırakmasın..