Sperm testi

sevgipnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
9
1
27
Yardım eder misiniz ?
Şubatta birinci yılımız edecek evliliğimiz. Ben kontrollerimde ilk başta kansızlık vardı onu da hallettik. Sonra aydan aya kontrole gittik klomen veriyordu sürekli kullanırdım.
sonra doktor bende problem olmadığını yumurtalıklarımın düzenli olduğunu ve eşimin test yapmasını istedi.
ve teste gittik bu sonuç çıktı sonra doktorumuz ürolojiye görünmesini istedi ürolojiye gittik ultrason falan çektik hiç bir sorun olmadığını ve sperm testisinin tek bi kereliğine aldanmamamızı söyledi.
sonra sonuçları doktorumuza söyledik
Bize 2-3 ay tedaviye ara vermemizi ve eşime astamega hapı verdi bir ay kullanmasını söyledi
Ve o sürede keçi boynuzu pekmezi ve çakşır suyunu kullanıyoruz
Bu teste göre ne yapmalıyım?
Yardım edin

Eklentiler

• 66477A9F-5262-4824-BB24-BEE54323F820.jpeg
    66477A9F-5262-4824-BB24-BEE54323F820.jpeg
    112,4 KB · Görüntüleme: 1.029
Yardım eder misiniz ?
Şubatta birinci yılımız edecek evliliğimiz. Ben kontrollerimde ilk başta kansızlık vardı onu da hallettik. Sonra aydan aya kontrole gittik klomen veriyordu sürekli kullanırdım.
sonra doktor bende problem olmadığını yumurtalıklarımın düzenli olduğunu ve eşimin test yapmasını istedi.
ve teste gittik bu sonuç çıktı sonra doktorumuz ürolojiye görünmesini istedi ürolojiye gittik ultrason falan çektik hiç bir sorun olmadığını ve sperm testisinin tek bi kereliğine aldanmamamızı söyledi.
Bize 2-3 ay tedaviye ara vermemizi ve eşime astamega hapı verdi bir ay kullanmasını söyledi
Yardım edin
Sperm sayi ve hareketlisi az. Morfoloji gozukmuyor onun icin yorum yapamayacagim ama neden cikmamis anlamadim. Doktorun verdigi takviyeyi kullanin yemesine dikkat etsin paketli gida seker un alkol sigara uzak dursun bu surede.

Sperm sayi ve hareketlisi az. Morfoloji gozukmuyor onun icin yorum yapamayacagim ama neden cikmamis anlamadim. Doktorun verdigi takviyeyi kullanin yemesine dikkat etsin paketli gida seker un alkol sigara uzak dursun bu surede.

Bilmiyorum bu spermiyografi testiydi
Peki bu keçi boynuzu ve çakşır otu suyunu kullansak yarar mı ?
Yaklaşık bir haftadır başlatmışız
Sigara kullanmaz eşim
Daha doğrusu 2 aydır içmiyor zaten tiryakiside değildi
Alkol da kullanmaz
Paketli gıda falan onları da pek yemez
Un kısmı ise ekmek falan yer
Ama çok aşırı değil yemekten yemeğe
Bu test sonucu nasıl ?
Aile genin de düşüklük yok taa atalarına kadar da genlerinde sorun yoktu
Bi kaç araştırma da çevresel etkenlerin de etkisi oluyordu
Onu merak ediyorum ne zamana kadar ?
Yada düzelir mi ?
Sadece onu merak ediyorum

Bilmiyorum bu spermiyografi testiydi
Peki bu keçi boynuzu ve çakşır otu suyunu kullansak yarar mı ?
Yaklaşık bir haftadır başlatmışız
Sigara kullanmaz eşim
Daha doğrusu 2 aydır içmiyor zaten tiryakiside değildi
Alkol da kullanmaz
Paketli gıda falan onları da pek yemez
Un kısmı ise ekmek falan yer
Ama çok aşırı değil yemekten yemeğe
Bu test sonucu nasıl ?
Aile genin de düşüklük yok taa atalarına kadar da genlerinde sorun yoktu
Bi kaç araştırma da çevresel etkenlerin de etkisi oluyordu
Onu merak ediyorum ne zamana kadar ?
Yada düzelir mi ?
Sadece onu merak ediyorum
Onu Allah bilir.
Siz doktorun dediklerini yapin. Takdir Allahtan

Sonuçlar nasıl arkdaslar yorumlayabilirmisiniz tüp bebek tedavisine başladık.doktorumuz sadece ek vitamin verdi urolojiye gitmeye gerek yok dedi
IMG_20210128_143428.jpg

İmpryl - teatrio-proxeed plus çörek otu yağı ve keçi boynuzu özü canim
bizde northvital kullanıyoruz canım suan tüp bebek aşamasına geçicez diye ben de prowomen . çörek otu yağı ve keçiboynuzu da doktor mu tavsiye etti ?

Yardım eder misiniz ?
Yardım edin

Eklentiler​

112,4 KB · Görüntüleme: 99

cevap veren yok mu ya ?
  • Biriniz de bunu yap desin çok mu kötü düzelemez mi ?

Yardım eder misiniz ?
Yardım edin

Eklentiler​

112,4 KB · Görüntüleme: 99

cevap veren yok mu ya ?
  • Biriniz de bunu yap desin çok mu kötü düzelemez mi ?
Çok kötü değil tabi önce aşılama deneyebilirsiniz hareket düşük morfoloji yi göremedim onda sıkıntı yoksa keçiboynuzu pekmezi ve kürü ileri hareket hızını yükselebilir karamsar olmayın bence hiç siperm çıkmayan kişiler bile tedavi ilel anne baba olabiliyor daha yolun başındasınız rabbim yardımcınız olsun çok bekletmeden nasip etsin inşallah

Keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz sabah akşam aç karına bi tatlı kaşığı
Bide keçi boynuzu kaynatıyorduk
Onunla beraberinde çakşır suyu yarım bardak
Sonra bunu yaparken bi komşumuz dedi bir arada kullanma zarar verebilir. Bende pekmez tek uyguluyorum. Tavsiyeniz var mı ?

Keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz sabah akşam aç karına bi tatlı kaşığı
Bide keçi boynuzu kaynatıyorduk
Onunla beraberinde çakşır suyu yarım bardak
Sonra bunu yaparken bi komşumuz dedi bir arada kullanma zarar verebilir. Bende pekmez tek uyguluyorum. Tavsiyeniz var mı ?
Bizde onları denedik ama bizde morfoloji sorunu da oldupu için fayda etmedi. Taze sıkılmış havuç suyu da sperm kalitesinde faydalı İbrahim saraçoğlunun tavsiyelerinde var her akşam bir bardak. Keçiboynuzu suyunun zararı olduğunu düşünmüyorum biz uzun süre denedik. Çakşır ı hiç kullanmadık bilemiycem. Ama Ace etmez doğal tedavi ile deneseniz sperm hareketi artırılabiliyor doktorun dediği gibi de tek spermiyogram testi ile durum tespiti yapılmaz. 3 ay aralıkları la test yaptırması lazım eşinizin. Bi 3 ay keçiboynuzu suyu ve soğukpres pekmezi kullanıp test versin öyle başka tedaviler e yönelin bence

Bizde onları denedik ama bizde morfoloji sorunu da oldupu için fayda etmedi. Taze sıkılmış havuç suyu da sperm kalitesinde faydalı İbrahim saraçoğlunun tavsiyelerinde var her akşam bir bardak. Keçiboynuzu suyunun zararı olduğunu düşünmüyorum biz uzun süre denedik. Çakşır ı hiç kullanmadık bilemiycem. Ama Ace etmez doğal tedavi ile deneseniz sperm hareketi artırılabiliyor doktorun dediği gibi de tek spermiyogram testi ile durum tespiti yapılmaz. 3 ay aralıkları la test yaptırması lazım eşinizin. Bi 3 ay keçiboynuzu suyu ve soğukpres pekmezi kullanıp test versin öyle başka tedaviler e yönelin bence
Bir ay etmedi kullanalı sonra sadece pekmez yaptık. Tabii doktorumuz ayrıyeten de astamega hapı vermişti. Bir ay boyunca onu kullandı eşim. Geçen ay bitti bir ay sonrada hastane ye gideceğiz. İşte gitmeden gebe kalsaydım daha bi sevinçli olurdum.

Bir ay etmedi kullanalı sonra sadece pekmez yaptık. Tabii doktorumuz ayrıyeten de astamega hapı vermişti. Bir ay boyunca onu kullandı eşim. Geçen ay bitti bir ay sonrada hastane ye gideceğiz. İşte gitmeden gebe kalsaydım daha bi sevinçli olurdum.
İnşallah gebelikte olur merak etmeyin elinizden geleni yapın ciddi Bi probleminiz yok gibi zaten.

Yardım eder misiniz ?
Yardım edin
Hocam, sperm sayısı ve hızında sıkıntı var, benim eşimde de aynı sıkıntı var, keçiboynuzu kürü yap, keçiboynuzu pekmezi, aktarda macun var sperm artırmak için ve çoban çöker ten çayı içir, doktor eşime klomen ve e vitamini ilaçta verdi 3 ay kullandık değerler baya fark etti, testi attım.daha hamile değilim hayırlı di bakalım

Eklentiler

• IMG_20210209_164544.jpg
    IMG_20210209_164544.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 199
  • IMG_20210209_164456.jpg
    IMG_20210209_164456.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 213
X