Gebeliğe Hazırlık Sperm testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melekbass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
48
11
38
28
Esimin sperminde kucuk pihtilar gorunce urolojiye girmemiz sonucunda bize spermiogram yaptirmamiz gerektigini soyledi. Sonucun fotografini koyuyorum, interntten baktigimda bir sorun yok sadece sekil bozuklugu cikiyor buda o cikan pihtilardan dolayimi bilmiyorum. Bu teste gore cocuk oluo olmayacagini sekil bozuklugundan dolayi belli midir? Bu durumu yasayan varsa bilgilendirebilir mi

Eklentiler

• 6E7A06A5-E248-4F30-9EB5-2ABFFF0D5ABE.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 104
Bizdede anormal yapı 75 normal 25 gebelk bu yğzdrnmi olmuyor bilmiyorum sayı ve harekt iyi şekl bozuk cevp bulursan banada haber ver

Bizdede anormal yapı 75 normal 25 gebelk bu yğzdrnmi olmuyor bilmiyorum sayı ve harekt iyi şekl bozuk cevp bulursan banada haber ver
Sekil bozuklugu icin internetten arastirdigim kadariyla ilac ve keciboynuzu pekmezi icerek duzelme olan bir kac yorum okudum. Birde corek otu, bal , tarcin kuru okumustum. Yarin dr gidicez ciktiktan sonra net birsey yazarim sizede. Siz baktirdiniz mi peki kendinize?

Hormontestlerinden vajnal usg hepsne bKtrdm yalnz tüp tıkalı mı değil mi bilmiyorum benm kendimce tahmn eşmn şekl bozklğu kaynaklı gebe kalamamam fakat dr bende pko dan şüphelendi adetlerm düzenli buna ragmen tuhaf yani beni klomene başlattı fakat işe yaramadı femerayı duydum dr sormadanda gittim aldım regl 3. Günü başladm hapa artk nolcksa olsn dye soğan çakşır hepsni yaptm ben çakşır eşime içirdim 2 ay olmadı keçiboynzu duydum eşmde ben öyle yerm kaynatma dedi aldırıcam yesin belki fayda eder bende çok yerden okudum onu

Bugun doktora gittik sekil bozuklugu %2 normal dedi %4 cok cok saglikli diyebilirz dedi bazen 0 bile ciksa cocuk olabiliyor kafaniza takmayin cocuk deneyin olmazsa o zaman bakariz dedi ama olumsuz birsey soylemedi. Esinizin sonucu nr bilmiyorum ama rahim filmi cektirin birde tupler tikali degilse esinizden kaynakli olabilir

Tesekkurler iyki sordunuz bn sonucu 3 dr gösterdim 1i şekl dedi kafama çok takılmıştı rahö filmni arastracagm anesteziliii olanı sonçare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…