Sperm testi

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
832
Puanlar
73
Kızlar eşimin sperm testi anlayan var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20201017_163028.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 122
Birde konuma etkileme yap daha cok kşs görsün belki bilen bş doktor cıkar aramızdan farlı sayfalara at keske daha cok yardımcı olabilseydim

Birde konuma etkileme yap daha cok kşs görsün belki bilen bş doktor cıkar aramızdan farlı sayfalara at keske daha cok yardımcı olabilseydim
Çok sağol canım Allah razı olsun konuma etkileme nasıl yani anlamadım

Burdan bı doktora gitmiştim daha öncesinden o bizden istemişti zaten ona attım oda böyle yazmış
(Sperm sayı hareketlilik ve morfoloji normal sınırlar içinde. Doğal yolla gebelik için yeterli)diye yazmış yani pkolu olduğum için gebelik oluşmamış şimdiye kadar öyle anlaşılıyor

Çok sağol canım Allah razı olsun konuma etkileme nasıl yani anlamadım
Konu acarken etikeltme yazar oraya bosluk bırakrak bunla ilgi olan seyler yaz

Doktor arayıp demedi sana ne oldugu acıkca acıklmadımı

Doktor arayıp demedi sana ne oldugu acıkca acıklmadımı
Yok ben msj atip gönderdim pazartesi günü Üsküdar Zeynep Kamil hastanesi randevu aldım orda artık gösteririm daha detaylı bi şekilde

Sonuçlarınız gayet iyi , hiç bir sıkıntı görünmüyor

Benim anladığım normal değerlerde görünüyor herşey canım sen bunu kaç TL ye nerede yaptırdın bizde vereceğiz de
İstanbul Beşiktaş ta oturuyorum Mecidiyeköy de özel bir labaratuvar da 103 TL ye yaptırdık canım düzen labaratuvari

`