- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
- Konu Sahibi Beklemekseni
Arkadaşlar eşim sperm testi vericek. istanbulda güvenilir memnun kaldığınız bir laboratuvar var mı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış sonuç verme ihtimali mi var yani başka yerlerde? Bildiğiniz bir yer var mı pekşTüp bebek merkezi olan bir yerde yaptırmanızı öneririm, bizim doktor tüp bebek merkezi olmayan yerde yaptırdığımız testin sonuçlarına bakmadı bile. Ölçüm teknikleri farklı oluyormuş.
Bir sıkıntı yaşamadınız yani? Karsrsız kalıyo insan herkes ayrı sey söylüyo bilemedikBenim eşim ikidir kolon hastanesinde verdi sonuçlarla başka hastanedeki doktora gittik tekrar test felan istemedi sanmıyorum bi sıkıntı olacağını bilinfik bi özel hastanede verebilir bence perhize dikkat etmeli bide sabah ac karna yaptirirsa daha iyi olur
Bilmiyorum doktor öyle dedi, ölçün tekniği farklıymış.Yanlış sonuç verme ihtimali mi var yani başka yerlerde? Bildiğiniz bir yer var mı pekş
Bir sıkıntı yaşamadınız yani? Karsrsız kalıyo insan herkes ayrı sey söylüyo bilemedik
Anladım teşekkürlerBilmiyorum doktor öyle dedi, ölçün tekniği farklıymış.
Yok maalesef, ölçüm için gitmeden önce üroloji doktoruna görünüp yönlendirme alabilirsiniz.
Tamam teşekkürlerYo hiç öyle bi araştırmaya girmedim şahsen direk gitti verdi
Nur hanımın kendisi çok tatlı ben çok memnum kalmıştım çok önceleri gitmiştim miyomlarım için .Kuzenimin eşide yaptırmıştı. Hisar hospital hastanesinde çok memnundu. Kadın doğum Dr.Nur bestayın eşi hatta tüp bebek merkezinde aynı hastanede çalışıyor.
Tüp bebek merkezi olan hastanede olması en önemli faktör. Çünkü sperm testini onlar alır almaz makineye koyuyormuş test doğru çıkıyor. Tüp bebek merkezi olmayan yerlerde bu süreç uzuyormuş normal laboratuvar olduğu için spermleri geç inceliyorlar. 5-10 gecikme bile testi yanlış çıkarıyor. Bu yüzden önemli demiş doktor