• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sperm testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beklemekseni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
7.220
8.435
118
28
Arkadaşlar eşim sperm testi vericek. istanbulda güvenilir memnun kaldığınız bir laboratuvar var mı???🙏🙏🙏

Benim eşim ikidir kolon hastanesinde verdi sonuçlarla başka hastanedeki doktora gittik tekrar test felan istemedi sanmıyorum bi sıkıntı olacağını bilinfik bi özel hastanede verebilir bence perhize dikkat etmeli bide sabah ac karna yaptirirsa daha iyi olur

Tüp bebek merkezi olan bir yerde yaptırmanızı öneririm, bizim doktor tüp bebek merkezi olmayan yerde yaptırdığımız testin sonuçlarına bakmadı bile. Ölçüm teknikleri farklı oluyormuş.
Yanlış sonuç verme ihtimali mi var yani başka yerlerde? Bildiğiniz bir yer var mı pekş

Benim eşim ikidir kolon hastanesinde verdi sonuçlarla başka hastanedeki doktora gittik tekrar test felan istemedi sanmıyorum bi sıkıntı olacağını bilinfik bi özel hastanede verebilir bence perhize dikkat etmeli bide sabah ac karna yaptirirsa daha iyi olur
Bir sıkıntı yaşamadınız yani? Karsrsız kalıyo insan herkes ayrı sey söylüyo bilemedik 😌😌

Kuzenimin eşide yaptırmıştı. Hisar hospital hastanesinde çok memnundu. Kadın doğum Dr.Nur bestayın eşi hatta tüp bebek merkezinde aynı hastanede çalışıyor.

Tüp bebek merkezi olan hastanede olması en önemli faktör. Çünkü sperm testini onlar alır almaz makineye koyuyormuş test doğru çıkıyor. Tüp bebek merkezi olmayan yerlerde bu süreç uzuyormuş normal laboratuvar olduğu için spermleri geç inceliyorlar. 5-10 gecikme bile testi yanlış çıkarıyor. Bu yüzden önemli demiş doktor

Kuzenimin eşide yaptırmıştı. Hisar hospital hastanesinde çok memnundu. Kadın doğum Dr.Nur bestayın eşi hatta tüp bebek merkezinde aynı hastanede çalışıyor.

Tüp bebek merkezi olan hastanede olması en önemli faktör. Çünkü sperm testini onlar alır almaz makineye koyuyormuş test doğru çıkıyor. Tüp bebek merkezi olmayan yerlerde bu süreç uzuyormuş normal laboratuvar olduğu için spermleri geç inceliyorlar. 5-10 gecikme bile testi yanlış çıkarıyor. Bu yüzden önemli demiş doktor
Nur hanımın kendisi çok tatlı ben çok memnum kalmıştım çok önceleri gitmiştim miyomlarım için .
Gebelik düşündüğüm için benim hormon testlerim yapıldı , bu ayda hamile değilsem eşim için sperm testi yapılması gerek bana da gittiğim bir doktor " tüp bebek merkezinde yaptırın " dedi. Ben Erdem Çamlıcaya gidiyorum şu anda , ama sanırım Erdem Çakmak Hastanesinde yapılıyormuş.

Back