Sperm testi

Hayallidya7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
1.770
2.250
53
35
sabahtan beri ağlıyorum 6 aydır bebek deniyoruz bu ay doktora gittik normal değerlerim var doktor yumurta takibi adına güne 1 tane 5 gün klomen verdi. Bugün baktı yumurtalar oluşmaya başlamış dedi.
Eşimin sperm sonucu canımızı sıktı
Morfoloji yüzde 3
Sperm +4 yüzde 5
Orta+3 yüzde 30
Yerinde +2 yüzde 20
Motilite yüzde 55

Toplam hareketli 1,650.000
Kruger yüzde 3
Doktor giçbir şey demedi delirmek üzereyim sadece biraz değerler düşükk dedi. Bi an yani tüp bebek mi yaptırcaz dedim belki o da olmaz dedi durum çok mu kötü ağlamaktan delircem

Geçmiş olsun . Dusuk canm değerler ama o şekilde bile hamile kalan var hatta bn de %5hareketlilikle hamile kaldm ama dusuk oldu . Esimdede benzer sorunlar vardı spermin hareketsiz olma nedeni varikosel di bizde ameliyat oldu bn caylar keçi boynuzları vs. Kaynattim macunlar yedirdim çok sükur suan 2bucuk aylık bi kızım var . Sıkma canını inslh en yakın zamnda olur .. iyi bi üroloji doktoruna gidin yardımcı olacaktır

Reactions: H M
Aglicaksin yeri gelicek uzulcek huzunleniceksin bunlar doğal sureć ama bak sana birsey diyim..
Bizim ilk testimiz de 3 milyonlu birseydi.. Ve biz hic kendimizi yormadan bi sürecr soktuk kendimizi ama sonuca gore kesinlkle uzulmedik o zaman ilk ugraslarimizdi.. keviboynuzu havuc kürü ve degisik ek takviyeler yaptik 1 sene sonraki sonuc 95 milyondu morfoloji bi kere 0 bi kere 2 cikti.
Ama soraki doktorlar ilk testimizin cok eski sisteme gore yapildigini gecerli saymadigini soyledi ama biz bunu 1 sene sora ogrendik cnku degerlere gore cabalamaya basladik. Dikkate aldk ama uzulmedik. Pesine de cok dusmedik o sekilde denedk sonuclar sonra iyi cikti. Ama yine eksikler oluyor tabi..morfoloji sorunu var vs. Kismet bu işler tamamen yine var ve ilerletilebilir yeterki inan.. herseyin vakti saati kismeti vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…