H Hanimefendi97 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 253 186 27 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Hanimefendi97 #1 Kızlar merhaba eşim sperm testi verdi internetten bakmama rağmen anlayamadım bilen biri varsa yorumlayabilir mi lütfen Eklentiler IMG_20230831_175325.jpg 49,1 KB · Görüntüleme: 237
Kızlar merhaba eşim sperm testi verdi internetten bakmama rağmen anlayamadım bilen biri varsa yorumlayabilir mi lütfen
C Cansuu35 Guru Kayıtlı Üye 5 Ocak 2011 41 18 19 Eylül 2023 Konu Sahibi Hanimefendi97 #2 Hanimefendi97 .!.: Kızlar merhaba eşim sperm testi verdi internetten bakmama rağmen anlayamadım bilen biri varsa yorumlayabilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar karışık anlamadım valla hiçbişey
Hanimefendi97 .!.: Kızlar merhaba eşim sperm testi verdi internetten bakmama rağmen anlayamadım bilen biri varsa yorumlayabilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar karışık anlamadım valla hiçbişey
L lalepo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Eylül 2023 33 7 49 25 Ekim 2023 Konu Sahibi Hanimefendi97 #3 Hanimefendi97 .!.: Kızlar merhaba eşim sperm testi verdi internetten bakmama rağmen anlayamadım bilen biri varsa yorumlayabilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım gittiniz mi doktora merak ettim
Hanimefendi97 .!.: Kızlar merhaba eşim sperm testi verdi internetten bakmama rağmen anlayamadım bilen biri varsa yorumlayabilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım gittiniz mi doktora merak ettim
H Hanimefendi97 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 253 186 27 25 Ekim 2023 Konu Sahibi Hanimefendi97 #4 lalepo .!.: Bende anlamadım gittiniz mi doktora merak ettim Genişletmek için tıkla... Gittik canım yuzde 92di hareketsiz dedi sigarayı bıraktı eşim çok dikkat etti herşeye. Bugün kese yi gördük:)
lalepo .!.: Bende anlamadım gittiniz mi doktora merak ettim Genişletmek için tıkla... Gittik canım yuzde 92di hareketsiz dedi sigarayı bıraktı eşim çok dikkat etti herşeye. Bugün kese yi gördük:)
B burrrra Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Ekim 2023 23 7 27 Ekim 2023 Konu Sahibi Hanimefendi97 #5 Hanimefendi97 .!.: Gittik canım yuzde 92di hareketsiz dedi sigarayı bıraktı eşim çok dikkat etti herşeye. Bugün kese yi gördük:) Genişletmek için tıkla... Baska neler yaptınız, bizim de hareketsiz 94 morfoloji 1. Piskoloji 0
Hanimefendi97 .!.: Gittik canım yuzde 92di hareketsiz dedi sigarayı bıraktı eşim çok dikkat etti herşeye. Bugün kese yi gördük:) Genişletmek için tıkla... Baska neler yaptınız, bizim de hareketsiz 94 morfoloji 1. Piskoloji 0
H Hanimefendi97 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2022 253 186 27 27 Ekim 2023 Konu Sahibi Hanimefendi97 #6 burrrra .!.: Baska neler yaptınız, bizim de hareketsiz 94 morfoloji 1. Piskoloji 0 Genişletmek için tıkla... Her sabah aç karnına 2 badem 2 incir 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedi. Kuruyemiş çok yedi özellikle kabak çekirdeği. Doktor bi ilac verdi bide vitaminlerin olduğu. Fast food nerdeyse hiç yemedik.
burrrra .!.: Baska neler yaptınız, bizim de hareketsiz 94 morfoloji 1. Piskoloji 0 Genişletmek için tıkla... Her sabah aç karnına 2 badem 2 incir 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedi. Kuruyemiş çok yedi özellikle kabak çekirdeği. Doktor bi ilac verdi bide vitaminlerin olduğu. Fast food nerdeyse hiç yemedik.