Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba , eşime sperm testi yaptırdık yorumlayabilirmisiniz bas anomalisi yüzde 85 biraz korkuttu benı doktora pazartesı göstereceğiz bilen varsa bakabilirmi lütfen
Emin Degilim...
Ama Sperm Sayisi 40 milyonun altinda 39 milyon..
Sanirim Eşiniz için tedavi gerekcek. Artmasi için.. Yani korkulcak durumda değil
En doğrusu Doktor bilir
Ben düzenli olarak kan veren biriyim. Eksik ya da fazla bir deger varsa kalin puntolu yaziyor sizde de iki tane kalin punto var. Ama yaninda normal sayılacak yazan degere de uygun. Anlayamadim pek. Bence korkmayin test normal yaziyor. Esinize de guven verin kendini kotu hissetmesin. Erkekler bu konuda bizden daha hassastir. Bence normal.
Ben düzenli olarak kan veren biriyim. Eksik ya da fazla bir deger varsa kalin puntolu yaziyor sizde de iki tane kalin punto var. Ama yaninda normal sayılacak yazan degere de uygun. Anlayamadim pek. Bence korkmayin test normal yaziyor. Esinize de guven verin kendini kotu hissetmesin. Erkekler bu konuda bizden daha hassastir. Bence normal.