- 1 Şubat 2025
- 23
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi damla_ayar
-
Fotoğraf ekledim gözükmüyormusonuçlar yok ki?
sonuçlar yok ki?
Merhaba bizim de yorumlar mısınız doktorumuz çok iyi sonuçlar dedii hiçbir şey kullanmana gerek yok demiş ilaç vesaire bu sonuçlarla gebelik oluşur.üstelik eşim biraz rahatsızdı Yani bu ara beslenmesine de çok dikkat edemedi beslenme de çok etkiliyormuşSayı çok iyi değil sınırım biraz üstü 18 milyon.
İleri hareket hızı düşük.
Morfoloji %3 iyi.
22 dakika sonra tüplerden geçecek sıvılığa geliyor.
Hiçbir sorunu yok. Gayet iyi…Merhaba bizim de yorumlar mısınız doktorumuz çok iyi sonuçlar dedii hiçbir şey kullanmana gerek yok demiş ilaç vesaire bu sonuçlarla gebelik oluşur.üstelik eşim biraz rahatsızdı Yani bu ara beslenmesine de çok dikkat edemedi beslenme de çok etkiliyormuş
Merhaba bilen birisi bizimkini de yorumlayabilir mi acabaHiçbir sorunu yok. Gayet iyi…
Ya herseyi yaz, ya da test sonucunu ekle.Merhaba bilen birisi bizimkini de yorumlayabilir mi acaba
İleri hareketlilik 10,65
Toplam hareketlilik 12,43
Sınıf (D) (IM) 87,57
Yoğunluk 10,12
Numunedeki toplam 36,43
Ya herseyi yaz, ya da test sonucunu ekle.
Sayı 36 milyon referans aralığı 16 milyon ve üzeri.
Çok teşekkür ederim zaten bendede amh düşük 0,52 benim değerimi gören doktor direk tüp bebek dedi peki eşiminki ilaç ile düzelebilecek durumda mı acabaİleri hız çok düşük doğal hamilelik bu değerlerle zor takviye şart
Benim Eşiminki yüzde 3 benimde amh düşük doktor direk tüp dedi. Eşim takviye kullandı 3 ten 30 a yükseldi yani yükselebilir kadınların durumu daha zor düzeliyor amh yükselten bir şey yok direk. Sadece iyi gelen şeyler var belkiÇok teşekkür ederim zaten bendede amh düşük 0,52 benim değerimi gören doktor direk tüp bebek dedi peki eşiminki ilaç ile düzelebilecek durumda mı acaba
Peki iyi gelenler nedir acaba kadınlar içinBenim Eşiminki yüzde 3 benimde amh düşük doktor direk tüp dedi. Eşim takviye kullandı 3 ten 30 a yükseldi yani yükselebilir kadınların durumu daha zor düzeliyor amh yükselten bir şey yok direk. Sadece iyi gelen şeyler var belki
Kadınlara da takviye veriyorlar ama kadınlar daha çok beslenme şeker ekmek kesilmeli spor yürüyüş bol su içme tarzı sağlık ile bir nebze bu değerlerini diri tutuyorlarPeki iyi gelenler nedir acaba kadınlar için
Çok teşekkür ederimKadınlara da takviye veriyorlar ama kadınlar daha çok beslenme şeker ekmek kesilmeli spor yürüyüş bol su içme tarzı sağlık ile bir nebze bu değerlerini diri tutuyorlar
Tamamdır sağolunİnsigramdan fama eczacı var onlarl görüşün illaki işe yarar ikiniz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?